Kategorija

Už Airtags Apsaugine danga TPU Astronautas Dangtelio Lipdukas Rinkinys Priekiniai Ir Bacck Pusėje Atveju Lipdukai "Apple" Airtags Tracker

Nauja

€0.39

€0.58

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: grandinės marškinėlius, fitbit, jav kariuomenės striukė, airpod pro, airpod, r1200gs lipdukas, bmw r1200gs lc lipdukas, fono tortas sutriuškinti, bmw gs lipdukas, raketa " falcon.

Kulka Taškų:

1、Tinka: Specialiai sukurta skaidrus apsauginis dangtelis airtags "bluetooth" tracker.

2、Įvairių Modelių: Pasirinkti įvairius modelius, kad atitiktų jūsų poreikius, įtraukti mados ir grožio jūsų apsauginė įvorė.

3、Žaismingumo ir Sexy: modeliai ant priekinės ir galinės pusės pareikšti žaismingumo ir spryt į jūsų apsaugine danga, todėl jums malonus akiai.

4、Pakeisti ne Bus: įklijos gali būti pakeista bet kuriuo metu, taip, kad jums turėti apsauginį dangtelį su daugybe modelius.Kiekvieną kartą, kai jūs jį pakeisti, jūs manote, kad tai yra naujas apsauginis gaubtas.

5、Dekoratyvinis Lipdukas: dizainas yra aišku, dydis yra teisinga, ir mielas animacinių filmų vaizdas taip pat gali būti naudojamas kaip įprasta lipdukas dekoras, kuris leidžia žmonėms tai patinka.

Specifikacija:

Svoris: apie 2g

Medžiaga: popierius

Dydis: apie 4*7*0.2 cm/1.57*2.76*0.08 į

Modelis: astronautas

Pakavimo Sąrašas:

Priekiniai Lipdukas*1

Atgal Lipdukas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Suderinamumas ios
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
Tipas Atvejais
Kalbos lietuvių
Funkcija Tiesioginis Pranešimas
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Už Airtags Apsaugine danga TPU Astronautas Dangtelio Lipdukas Rinkinys Priekiniai Ir Bacck Pusėje Atveju Lipdukai

Už Airtags Apsaugine danga TPU Astronautas Dangtelio Lipdukas Rinkinys Priekiniai Ir Bacck Pusėje Atveju Lipdukai "Apple" Airtags Tracker

Kulka Taškų: 1、Tinka: Specialiai sukurta skaidrus apsauginis dangtelis airtags bluetooth tracker. 2、Įvairių Modelių: Pasirinkti įvairius modelius, kad atitiktų jūsų poreikius, įtraukti mados ir grožio jūsų apsauginė įvorė. 3、Žaismingumo ir Sexy: modeliai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!