Kategorija

BINGJU Vulkaninio Molio Kaukė Purvo Kaukė Giliai Valanti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina, Balina Drėkinamasis Balansas Tonas 110g

Nauja

€9.88

€19.37

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: molio veido kaukė, įmonė odos, žalioji arbata kietas valanti kaukė, gleivių sraigė, molio veido, dirižablis, žalioji arbata grynintas moliu stick, msd balansas taryba, lndian gydomasis molis, bentonito molio kaukė.

BINGJU Vulkaninio Molio Kaukė

Svoris: 110g

1. Puikus Veido Valiklis - Kaolino molis yra lengvas, bet labai veiksminga veido valikliu.Skirtingai nei muilo, ji ne iki putų, bet kaolino molio nauda jūsų odai švelniai sloughing toli nuobodu negyvas odos, sugeria priemaišų iš jūsų poras ir palieka jūsų oda atrodo nuostabiai minkštas!

2. Detoxes ir Išvalo Poras - Visi poras gauti aizsērējusi su veido aliejus, bakterijų ir negyvas odos ląsteles.Yikes! 🙈 Laimei, Kaolino molis sugeba kabintis į šių porų-užsikimšimo priemaišų ir pašalinti juos iš savo odos.Tai ne tik detoxes jūsų odą, bet leidžia savo poras būti mažesnis!

3. Sugeria Naftos Perteklius - Jūsų odos poreikius natūralių aliejų laikyti jį elastinga, tačiau naftos perteklius yra dažna problema.Molis, apskritai, yra pajėgūs absorbuoti naftos iš savo odos.Kaolino molis, yra vienas iš mildest molis sugeba sugerti šis naftos perteklius, be nuėmimo jūsų odą ir sukelia sausumo.Taigi, kaolino molio nauda sausos ir jautrios odos tipų.

4. Odos Soother - Kaip mes jau minėta kelis kartus jau, kaolino molis yra švelnus ir lengvas molis.Tai ir savo odą raminančių savybių jis puikiai ramina odą, kad yra uždegimas ar erzina.

5. Kovoja su Spuogai - Kaolino molio nauda spuogai linkusi odą, pašalinti spuogus sukeliančių priemaišų tiesiai iš jūsų poras, švelniai, ne-dirgina ir ne-džiovinimo būdu.Tai yra puikus tiems, kurie kenčia nuo spuogų, nes ji gali išvalyti savo odą, nesukeldamas jokių daugiau dirginimas, uždegimas ir paraudimas.

6. Labai Exfoliator - Kai jis ateina į pilingas, kurį norite naudoti, kažką švelniai, o ne išpardavimas.Kaolino molis yra puikus pasirinkimas tiems, kurių jautrios odos, kurie vis dar nori pleiskanomis.Kaolino molis gamtos tekstūra leidžia švelniai slough toli nuobodu negyvas odos ir priemaišų, dėl lygesnė, skaistesnė veido oda.

7. Dantų Valiklis-yra daug priežasčių, kodėl žmonės ieško alternatyvų tradiciniams dantų pasta.Iš noras visiškai natūralus produktas, arba, kad produktas yra fluorido-nemokamai.Kaolino molis yra populiarus ingredientas dantų valymo miltelius ir yra vertinami už savo gebėjimą lenkijos ir todėl pabalti išvaizdą dantis.Taip pat yra tyrimų, rodančių, kad kaolino molis, yra gausu mineralinių medžiagų, gali būti naudojamas kaip natūralus būdas iš naujo mineralize ir sustiprinti dantys.

8. Valo Plaukus - Kaolino molis yra puikus veido valikliu, kaip minėta pirmiau, bet ar jūs žinote, tai yra taip pat puikus valiklis plaukų?Nes jis toks švelnus, kaolino molio nauda sausi, trapūs plaukai iki valiklis be nuėmimo natūralių aliejų.

9. Veikia kaip Dezodorantas - Jeigu jūs norite visiškai natūralus dezodorantas galimybės, jums bus malonu žinoti, kad kaolino moliu gali padėti!Tiesiog, kaip jis turi teisę pašalinti toksinus ir nešvarumus nuo poras ant veido, kaolino moliu gali detox savo pažastis, taip pat sustabdyti kvapą sukeliančių priemaišų, be jokių agresyvių cheminių medžiagų.Daug natūralių dezodorantų yra suformuluota su kaolino molis.

10. Tonizuoja Odą - Kaolino molis tai drėkinamasis ir giliai valanti savybių yra tai, kas padeda jūsų odai daugiau atspalvių išvaizdą su nuolat naudoti.Reguliarus šveitimas ir rūpintis savo poras, padeda sumažinti jų dydį, skatinti naujų odos apyvartos ir suteikti jums daugiau atspalvių ir šviežią išvaizdą!

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Formulės Purvo
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Tipas Galima Skalbti Kaukė
NET WT 110g
Naudoti Veidas
Prekės Pavadinimas LANBENA
Komponentas Kaolino Molis
Funkcija Spuogų Gydymas, Anti-Aging, Drėkinamasis, Aliejus-kontrolės, Balinimas
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

BINGJU Vulkaninio Molio Kaukė Purvo Kaukė Giliai Valanti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina, Balina Drėkinamasis Balansas Tonas 110g

BINGJU Vulkaninio Molio Kaukė Purvo Kaukė Giliai Valanti Poras Aliejus Kontrolės Drėkina, Balina Drėkinamasis Balansas Tonas 110g

BINGJU Vulkaninio Molio Kaukė Svoris: 110g 1. Puikus Veido Valiklis - Kaolino molis yra lengvas, bet labai veiksminga veido valikliu.Skirtingai nei muilo, ji ne iki putų, bet kaolino molio nauda jūsų odai švelniai sloughing toli nuobodu negyvas odos, sugeria priemaišų iš jūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!