Kategorija

54pcs meškere Vadovus SIC Akis Verpimo Lazdele Vadovus Žiedai Remonto Komplektas

Nauja

€4.96

€9.52

-47 %

Yra sandėlyje

Žymos: korko verpimo remontas, "pasidaryk pats" tuščią lazdele pastate, žuvų lazdele, fuji žiedas, juodoji našlė lėlės, didelis spinning rod, nak lazdele vadovai, permės lazdele rinkinys, keramikos sic vadovas žiedas, žiedas nugara.

Aprašymas:

Aukštos Kokybės Patarimas Remonto Komplektas: Premium nerūdijančio plieno rėmas ir dėvėjimuisi atsparios keramikos žiedas, tvirtas ir patvarus.Praktiškas ir nešiojamų daro ją kaip puikią priemonę žvejybos mėgėjams!

Lengvas ir Raizginys atsparus: Sklandžiausiai lazdele vadovas bus žymiai sumažinti galimybę žalą savo meškere.Meškere vadovus, išdėstyti palei apačia lazdele padėti kontrolės liniją.

Lengva įdiegti ir laikyti: Remontuoti savo lazdele greitai ir lengvai, kai jūs esate su Lazdele Patarimas Remonto Komplektas.Greitai ir lengvai remontas jūsų patarimas viršūnes.Su plastikinę dėžutę, tai patogu saugoti ir transportuoti.

Kelis dydis rinkinys: Vidinis Skersmuo-1.6 mm,1,8 mm, 2.0 mm, 2.2 mm, 2,4 mm, 2.6 mm, 2,8 mm, 3.0 mm, 3.2 mm; gražus atrankos lazdele patarimai remontuoti arba keisti meškere.

Paskirtis: Galima naudoti verpimo meškere ir jūros meškerykotis naudojamas žvejoti mėgėjiškos žvejybos įskaitant ešerys, upėtakis, lydeka ir walleye, velkamosiomis ir gyvu jauku ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Keramikos

Dydis:

Išorinis Skersmuo: 8mm

Vidinis Skersmuo: 1.6 mm,1,8 mm, 2.0 mm, 2.2 mm, 2,4 mm, 2.6 mm, 2,8 mm, 3.0 mm, 3.2 mm

Komplektą Sudaro:

54 Vnt/Dėžutėje Meškere Vadovas

Pozicija Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kategorijos Suvilioti Lazdele
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

54pcs meškere Vadovus SIC Akis Verpimo Lazdele Vadovus Žiedai Remonto Komplektas

54pcs meškere Vadovus SIC Akis Verpimo Lazdele Vadovus Žiedai Remonto Komplektas

Aprašymas: Aukštos Kokybės Patarimas Remonto Komplektas: Premium nerūdijančio plieno rėmas ir dėvėjimuisi atsparios keramikos žiedas, tvirtas ir patvarus.Praktiškas ir nešiojamų daro ją kaip puikią priemonę žvejybos mėgėjams! Lengvas ir Raizginys atsparus: Sklandžiausiai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!