Kategorija

5vnt Raudona Daugkartinio naudojimo 304 Nerūdijančio Plieno, Šiaudų Metalo Kokteilius Gerti Tiesiai Šiaudelius Silikoniniai antgaliai su Šepetėliu Maišelį Dropshipping

Nauja

€0.58

€0.97

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: skaidraus silicio šiaudų patarimai, geležies šiaudų, nerūdijančio šiaudų silicio patarimas, karinės priedai žalia, popieriaus šiaudų, šiaudų gumos patarimai, skaidraus silicio pochlebca šiaudų, jaunikis žalia priedai, splspl, niūrus.

modname=kosmoso&height=30 modname=ckeditor Produkto Aprašymas: Naujas ir Aukštos Kokybės Tipas:Geriamojo Šiaudelius Funkcija:ekologiškos Medžiagos: 304 Nerūdijančio Plieno Forma: Tiesus/Sulenktas Dydis:215mm*6mm/12mm pakuotę Įeina : 3Metal Šiaudelius +1cleaning šepetys+1bag Produkto savybės: 1.Į 304 nerūdijančio plieno, šiaudai yra patvarus, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo. 2. Tinka gėrimai, arbata, sultys ir kt. 3. Jame yra aptakus siurbimo burną, kurie bus ne skauda burną. 4. Jame yra subtilus tekstūros dizainas ir puikus laikymo aukščio. 5. Rose gold tipo high-end ir subtilus su baudos kūrinys.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Produktų nuotraukos:

Apie Laivybos:

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.Grąžinimo Politika:

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą, taip pat 5 žvaigždučių, kad išsamus įvertinimas, Jis bus tiesiog jus 1 minutę , Ačiū jums labai!

2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

Šiaudelius Costomize Dydis
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Funkcija 1 Geriamojo Šiaudelius
Šiaudų Formos Lenkimo/ Tiesus
Visos Spalvos Raudona/Žalia/Rožinė/Rainbow/Gold /Rose/Sidabrinė/Mėlyna/Violetinė
Baras Priedai Tipas Geriamojo Šiaudelius
Medžiaga Metalo
Kiekis 5, 3 šiaudelius + 1 tiesioginis + 1 krepšys
Tipas Baras Priedai
Prekės Pavadinimas uniturcky
Funkcija 3 Vaisių sultys šiaudelius
Modelio Numeris UNIK
Funkcijos 2 Baras Priedai
Šiaudų Medžiaga 18/10 (304) Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

5vnt Raudona Daugkartinio naudojimo 304 Nerūdijančio Plieno, Šiaudų Metalo Kokteilius Gerti Tiesiai Šiaudelius Silikoniniai antgaliai su Šepetėliu Maišelį Dropshipping

5vnt Raudona Daugkartinio naudojimo 304 Nerūdijančio Plieno, Šiaudų Metalo Kokteilius Gerti Tiesiai Šiaudelius Silikoniniai antgaliai su Šepetėliu Maišelį Dropshipping

modname=kosmoso&height=30 modname=ckeditor Produkto Aprašymas: Naujas ir Aukštos Kokybės Tipas:Geriamojo Šiaudelius Funkcija:ekologiškos Medžiagos: 304 Nerūdijančio Plieno Forma: Tiesus/Sulenktas Dydis:215mm*6mm/12mm pakuotę Įeina : 3Metal Šiaudelius +1cleaning šepetys+1bag Produkto savybės:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!