Kategorija

Paukščių Lesyklėlę su Nuolatinio Stovo Plastiko Vaisių, Daržovių Laikiklį, Papūga Papūga Budgie Cockatiel Maisto Konteineryje Narve Priedai

Nauja

€1.23

€1.99

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: auto papūga finansuojančiojo, papūga automatinė maisto finansuojančiojo, paukščių maisto turėtojas, birdcage šydas, finansuojantysis papūga, didelis papūga finansuojančiojo, fonas vestuvių, paukščių narvas stovi, piko, bambuko paukštis narve.

Savybės:

1、Paukščių Sveikatai: specialiai paukščių sveikatai.

2、Pagrindinės Funkcijos: Padeda išvengti kaulų fragmentai nuo kritimo iš narvo.Vietoj to, krenta ant grindų, jį lengva valyti.

3、Saugojimo Funkciją: Gali būti naudojami laikyti vaisius, sepijos kaulus, daržovių ir kt.

4、Paukščių Poliaus Stende: Paukščiai gali lengvai pešioti ir paramos paukščių ešerys stovi, patogus paukščių valgyti.

5、Platus Naudojimas: Tinka tigras, odos, bijūnas, Xuanfeng, papūga ir kitų paukščių.

Specifikacija:

Medžiaga: plastiko, metalo

Taikoma objektų: tigras, odos, bijūnas, Xuanfeng, papūga ir kitų paukščių.

Matmenys(apytiksl.): ilgis 14.3 cm/5.63 colių

Funkcija: gali būti naudojami laikyti vaisius, sepijos kaulus, daržovių ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Paukščių Maisto Konteinerį

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Tipas Paukščiai, Paukščių skeletas cuttle
Funkcija Ne-mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai, plastiko, metalo
Pavadinimas paukščių kramtyti žaislas

Parašyti atsiliepimą

Paukščių Lesyklėlę su Nuolatinio Stovo Plastiko Vaisių, Daržovių Laikiklį, Papūga Papūga Budgie Cockatiel Maisto Konteineryje Narve Priedai

Paukščių Lesyklėlę su Nuolatinio Stovo Plastiko Vaisių, Daržovių Laikiklį, Papūga Papūga Budgie Cockatiel Maisto Konteineryje Narve Priedai

Savybės: 1、Paukščių Sveikatai: specialiai paukščių sveikatai. 2、Pagrindinės Funkcijos: Padeda išvengti kaulų fragmentai nuo kritimo iš narvo.Vietoj to, krenta ant grindų, jį lengva valyti. 3、Saugojimo Funkciją: Gali būti naudojami laikyti vaisius, sepijos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!