Kategorija

Šmėžavimas Lipdukai Auksas, Sidabras Raidžių Skaičius Planuotojas Scrapbooking Raštinės reikmenys 17.5x9.5cm

Nauja

€1.03

Yra sandėlyje

Žymos: plokštė scrapbooking štampavimo, jar lipdukas, niekada raštinės reikmenys, programavimo lipdukai plėtoti, užrašų knygelė lipdukas, dekoro dėklas, popieriniai lipdukai abėcėlė, nustatyti stacionarių, lipdukai asmens planuotojas, biuras rožinė.

Dydis: 17.5 x 9.5 cm

1.Dėl užsakymų

2.Dėl užsakymų > $5,Nemokamas Pristatymas per Registro Mail Galioja Sekimo Numerį.

3.Dėl užsakymų >$100,Free Express Pristatymas per DHL/www.ptextile.lt Premium Pristatymas .Išskyrus Tuos Atvejus, Kai Nuotolinio Šalį.

4.Paprastai sklypo trunka nuo vieno mėnesio ir dviejų mėnesių pasiekti ranka.Jei negavote paketą, per 2 mėnesius, prašome mums pranešti.Mes atliksime už jus.Jei norite pasirinkti express,prašome susisiekti su mumis,mes patikrinti geriausias nemokamai žaidimai.nes jėgos majeures sukėlė pratęsimo,mes stengiamės spręsti jums,tačiau nereikia manyti, responsibillty,pavyzdžiui, blogas oras,muitinės patikrinimai,paskirties darbuotojų išvyko streiką ir t.t., prašome kantrybės.importo mokestis ir mokestis yra atsakingas klientas.

5.prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.tikimės, kad jūs gausite 100% pasitenkinimo.paprastai paketas bus pristatytas per 2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

6.Siekiant apsaugoti jūsų interesus , mokėjimas bus laikinai laikomų www.ptextile.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

7.Jei yra kokybės problemų,prašome susisiekti su mumis,tikimės, kad jūs gausite 100% pasitenkinimo.Dėkojame už jūsų pirkti iš mūsų parduotuvės,jūs gausite 5 žvaigždžių atsiliepimų iš jav!Laukiu jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų!

Medžiaga Popierius
Formos mergina formos
Modelio Numeris lipdukas - 3
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS
Prekės Pavadinimas YBGYZP
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Šmėžavimas Lipdukai Auksas, Sidabras Raidžių Skaičius Planuotojas Scrapbooking Raštinės reikmenys 17.5x9.5cm

Šmėžavimas Lipdukai Auksas, Sidabras Raidžių Skaičius Planuotojas Scrapbooking Raštinės reikmenys 17.5x9.5cm

Dydis: 17.5 x 9.5 cm 1.Dėl užsakymų 2.Dėl užsakymų > $5,Nemokamas Pristatymas per Registro Mail Galioja Sekimo Numerį. 3.Dėl užsakymų >$100,Free Express Pristatymas per DHL/www.ptextile.lt Premium Pristatymas .Išskyrus Tuos Atvejus, Kai Nuotolinio Šalį. 4.Paprastai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!