Kategorija

1PCS USB Tipas-c, Mini USB Kabelis, USB-C Vyrų į Mini-B Male Konverteris Adapteris Sukelti Duomenų Kabelis 30cm visiškai naujas aukštos kokybės karšto

Nauja

€0.35

€0.51

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini usb otg kabelis, usb kabelis usb extention, usb kabelis, c, b tipo, usb c 31 extender, durų usb kabelis, minu usb kabelis, USB, jungtis, mini usb, acer e5 klaviatūra, plonas usb c kabelio 10cm.

Savybės:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Prisijungti Prie:Tipas-c Male

Connecter B:Micro USB Male

Kabelio ilgis:30 cm

Paketas apima:

1 x Type-c, Mini USB Kabelis

Apmokėjimas:

Gerbiami klientai, mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu, galėsite mokėti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

Sužinoti, kaip mokėti su kreditine kortele .

Sužinoti, kaip mokėti banko pavedimu;

Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union"® , .

Sužinoti, kaip atkreipti kitų būdų.

Pristatymas:

Paprastai, kad bus išsiųsti per 3 darbo dienas.siųsti tolesnių įsipareigojimų neįvykdymo yra oro paštu (20-35 dienų), jei jums reikia greičiausių būdų yra prieinami, kiti, pavyzdžiui, EMS/DHL/TNT/Fedex ir pan., bet jūs turite mokėti, laivybos mokestis papildomai.

Apie pristatymo terminą siuntą.Dauguma ES šalių ir jav.UU.Bus pristatytos per 35 dienas, be to, kai kurios šalys užims daugiau laiko (iki 60 dienų), tokių, kaip Rusija ir Brazilija.Todėl, jei jūs negalite gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą (nereikia atidaryti ginčų impetuously).Jei būtų dar ne atvykti į 75 dienų (Brazilija 90 dienų), mes grąžinsime pinigus.

Grąžinimo politika:

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų inartificialmente (reikia bandymai).ir 6 mėnesių remontas nemokamai (reikia mokėti, laivybos mokestis), ir 12 mėnesių mokama remontas (taip pat privalo mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patvirtinti atgalinį adresą ir būdą, logistika su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonei, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, taip greitai, kaip įmanoma.

Komentarai:

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus į mus palieka teigiamą komentarą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Tai užtruks tik minutę. Ačiū!Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir neutralus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus. Labai ačiū!

'

Sertifikavimo Nėra
Pakuotė No
USB Tipas STANDARTAS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Tipas-c, Mini USB Kabelis
Prekės Pavadinimas SD&HI
Naudoti Mobiliųjų Saugojimas

Parašyti atsiliepimą

1PCS USB Tipas-c, Mini USB Kabelis, USB-C Vyrų į Mini-B Male Konverteris Adapteris Sukelti Duomenų Kabelis 30cm visiškai naujas aukštos kokybės karšto

1PCS USB Tipas-c, Mini USB Kabelis, USB-C Vyrų į Mini-B Male Konverteris Adapteris Sukelti Duomenų Kabelis 30cm visiškai naujas aukštos kokybės karšto

Savybės: Visiškai naujas ir aukštos kokybės Prisijungti Prie:Tipas-c Male Connecter B:Micro USB Male Kabelio ilgis:30 cm Paketas apima: 1 x Type-c, Mini USB Kabelis Apmokėjimas: Gerbiami klientai, mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!