Kategorija

Oda Automobilių Kilimėliai Tinka 98% Automobilių Modelį " Jaguar E-Tempas F-Tempas E-TEMPAS XE XF XFR XJ6 XJ8 XK8 X-Type Priedai Kojų Kilimėliai

Nauja

€41.44

€43.62

-4 %

Yra sandėlyje

Žymos: jaguar xj, 72 voltų baterija, jaguar xf 2010, jaguar xf, už " jaguar xf galinis difuzorius, jaguar f tempas accessor, "jaguar" automobilių xe, jaguar marškinėliai, jaguar xk8, jaguar galinis spoileris.

Sveiki, draugai, prašome palikti žinutę apie savo modelį ir metus, kai užsakymą, taip, kad galėtume tiksliai pristatyti prekes už jus, dėkojame už jūsų supratimą

*Šis produktas yra tinkamas kairėje ratai, jei esate dešinėje ratai, prašome susisiekti su mumis, dėkojame už jūsų supratimą

Apie specialių automobilių kilimėliai:

1.Tinka 98% automobilius

2.Dydis: Individualų kilimėliai ir tikslus, yra tinkami.

3.Bendras svoris: apie 1,5-1,8 kg / rinkiniai.

4.Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, kovos su tarša, išnyks, purvo, lengvai valomas

5.Kilmės Šalis: Kinija (Žemyninė)

6.Spalva: Šio stiliaus automobilio grindų kilimėliai turi spalvos ( all black/ juoda raudona/ juoda smėlio/ juoda mėlyna/kavos spalvos /ruda/ smėlio/ Raudonas vynas /raudona /pilka/oranžinė/juoda)

7.Automobilių kilimėliai geriausias kilimas grindų kilimėliai yra automobilių kilimėliai būtina.

8. Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Angthing aš galiu padėti I ' ll do my best.Jei jus tenkina mūsų produktas, mes jums labai dėkingi, jei galite palikti mums, 5 žvaigždučių.

9.Ginčas: turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, nereikia atidaryti ginčų, nes mes turime galimybę padėti jums išspręsti visas problemas.

1. Nežinau, kuris grindų kilimėlis bus atitiktų jūsų automobilio tiksliai sudėtingas automobilio modelį per metus atitikimo.

2. Nerimauti gauti neteisingą automobilio grindų kilimėlio, nes negerai pavadinimas ir aprašymas, be jokių vertė informaiton apie savo automobilį.

3. Jei jūs praleisti 2~3 mėnesius palaukti ir gauti negerai grindų kilimėlis, jums bus piktas, bet nežinau, kaip daryti.

4. Atidaryti ginčų, bet sunku gauti grąžinamąją išmoką, todėl jūs turite mokėti brangiau tarptautinės laivybos išlaidų grąžinimo .

5. Ką?Esate laimingi, kad laukti kad po 15 dienų praėjo, bet pardavėjas dar palaukti, man comfirm automobilio modelio, metų ir kitą informaciją, kurią pateikti pristatymo laikas yra pratęsiamas.

Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Medžiagos Tipas Dirbtinė oda
Elemento Plotis 55cm
Elemento Ilgio 70cm
Prekės Pavadinimas muchkey
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 10cm
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Prekės Svoris 1800g

Parašyti atsiliepimą

Oda Automobilių Kilimėliai Tinka 98% Automobilių Modelį

Oda Automobilių Kilimėliai Tinka 98% Automobilių Modelį " Jaguar E-Tempas F-Tempas E-TEMPAS XE XF XFR XJ6 XJ8 XK8 X-Type Priedai Kojų Kilimėliai

Sveiki, draugai, prašome palikti žinutę apie savo modelį ir metus, kai užsakymą, taip, kad galėtume tiksliai pristatyti prekes už jus, dėkojame už jūsų supratimą *Šis produktas yra tinkamas kairėje ratai, jei esate dešinėje ratai, prašome susisiekti su mumis, dėkojame už jūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!