Kategorija

Protingi Laistymo Įkrovimo Automatinė Laistymo Laikmatis Augalai Vandens Sistemos, Drėkinimo Priemonė Home Office Vazoninių Augalų

Nauja

€9.39

€13.03

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphone atveju raudona blizgučiai.

Savybės

Protingi Laistymo

Tai protingi laistymo mašina gali protingai nustatyti intervalą laikas laistyti iš 1-9 dienas, ir laistymo laikas nuo 1-99s.Po nustatymo, jis bus pradėti laistyti automatiškai ir vykdyti kitą automatinė laistymo tuo nustatymo laiko.

Įkraunamoji Baterija

Dėl Laistymo Laikmatis yra integruota 2000mAh li-ion baterija, kuri gali palaikyti bent 2 mėnesius nuo visiškai įkrauta.Jis yra labai saugus ir mažo energijos vartojimo.

Baterijos indikatorius

Kai elektroninis skydelis ekranas "APIE", tai yra įkrovimo būseną; "IR" - tai visiškai įkrautas, o "LO" reiškia žemas akumuliatoriaus energijos.

2 laistymo režimai

Šis produktas yra 3 rūšių, kurios leistų 2 laistymo režimai: purslų ir varva.Ji yra įrengta su visais priedais, kurie gali būti pilamas į 2, 4 arba 8 vazoninių augalų.Jūs galite pasirinkti vieną, pagal savo poreikius.

Lengva įrenginiai

Ji yra labai lengva įdiegti ir eksploatuoti; tikslus ryšys tarp vamzdžiai be jokių teka yra prieinama.Tai gali būti geras pagalbininkas jūsų augalai, kai jūsų go iš kelionės.

Platus programas

Automatinė laistymo sistema, yra vazoninių augalų vandens papildymo artefaktas, skirtas vazoninių augalų, tuo balkonai, namų, biurų ar mažas, šiltnamiuose ir pan.

Techniniai duomenys:

Tipas: Protingi Laistymo Mašina

Spalva: Balta

Kiekis: 1 komplektas

Medžiaga: ABS Plastiko Korpusas

Modelis: 2 Galvos Purslų Tipas/4 Galvų Varva Tipas/8 Galvos, Varvantis Tipas

Galia: 4W

Įtampa: 3.7 V

Baterijos talpa: 2000mAh

Darbinė temperatūra: 0°C-50°C

Žarnos Ilgis: apie 3m

Dydis: 8.20*5.7*3.75 cm/3.22*2.24*1.47 į

Grynasis svoris: 154g/5.430 oz

Paketai:

1* Laistymo Mašina

8 *Varva vadovai

1* 3-way vadovas

2* 5 krypčių vadovai

1* juoda žarna

1* Metalinis Kablys

1* vandens žarna

Tipas Laistymo Rinkiniai
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Protingi Laistymo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Protingi Laistymo Įkrovimo Automatinė Laistymo Laikmatis Augalai Vandens Sistemos, Drėkinimo Priemonė Home Office Vazoninių Augalų

Protingi Laistymo Įkrovimo Automatinė Laistymo Laikmatis Augalai Vandens Sistemos, Drėkinimo Priemonė Home Office Vazoninių Augalų

Savybės Protingi Laistymo Tai protingi laistymo mašina gali protingai nustatyti intervalą laikas laistyti iš 1-9 dienas, ir laistymo laikas nuo 1-99s.Po nustatymo, jis bus pradėti laistyti automatiškai ir vykdyti kitą automatinė laistymo tuo nustatymo laiko. Įkraunamoji

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!