Kategorija

Trikojo stovo Adapteris Mobilųjį Telefoną Clipper Laikiklį Vertikaliai 360 Sukimosi Trikojis Stovas, skirtas "iPhone" X 7 Plus "Samsung" Trikojo

Nauja

€1.11

€2.65

-58 %

Yra sandėlyje

Žymos: orinės telefono trikojo, trikojo, official xiaomi, automobilių iphone trikojo, anglies trikojo, fotoaparato trikojo, softbox stand, kamera stativ, Fotoaparato Stovas, triopo trikojo adapteris.

Trikojo Stovo Adapteris Pasukti Stovo Tvirtinimo Adapteris Išmaniųjų Telefonų Trikojis Stovas 360 Laipsnių Reguliuojamas Įrašą

Savybės:

1. Sukiojamomis: 360 laipsnių besisukantis telefono turėtojas portretas nustatymas (vertikalią) arba kraštovaizdžio nustatymas (horizontaliai).

2. Geras medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės plastiko ir minkštas, apsauginė guma ilgą ilgaamžiškumas ir apsauga.Tinka bet kokiam išmanųjį telefoną iš 2.3 colių 3.3 colių pločio.

3. Lengva įdiegti: Tiek viršuje, atrama ir apačioje kalno gali tilpti trikojo, monopodzie, selfie kortelę ar kitą filmavimo prietaisus su 1/4-20 ryšį.

4. Dizainas: išmaniojo telefono turėtojas yra reguliuojamas pagal sraigtinis mechanizmas, sukasi 360 laipsnių, vertikali(portrait nustatymas) ir horizontaliai(landscape nustatymas) arba bet kurio kampo, kaip jums reikia, nėra būtina imtis savo mobilųjį telefoną iš standartinio trikojo, taip pat stalinio stovo.

5. Du variantai, naudojant telefono trikojo stovo adapteris: 1. įsukite jį tiesiogiai prie trikojo ar selfie klijuoti su posūkio rankos, kad galėtų 360 laipsnių besisukantis, 2. išimkite telefono apkabos, iš posūkio svirties ir tada montuoti ant trikojo ar fotoaparatą.

Aprašymas:

Juoda dalis pagaminta iš tvirto plastiko, moterų temas įdėta yra žalvaris, patinas plieno varžtas yra ir minkštas, ne slydimo silicio gelio pagalvėlės, kurios apsaugo jūsų telefoną nuo nulio, ir laikykite telefoną saugiai.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Mobilus telefonas clip dydis: 58-105mm

Sąsaja: Tarptautinis standartas varžtams 1/4

Pakuotė:

1 * Trikojo Adapteris

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Naudoti Išmanieji telefonai
Weight (g) 73g
Modelio Numeris SJZJ16
Prekės Pavadinimas ACEHE
Folded Length (mm) 125mm
Pakuotė No
Max Extened Length (mm) 165mm
Medžiaga Plastikiniai
Tipas 1 trikojo stovo adapteris
tipas 2 Trikojo Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Mini Tripod / Lightweight

Parašyti atsiliepimą

Trikojo stovo Adapteris Mobilųjį Telefoną Clipper Laikiklį Vertikaliai 360 Sukimosi Trikojis Stovas, skirtas

Trikojo stovo Adapteris Mobilųjį Telefoną Clipper Laikiklį Vertikaliai 360 Sukimosi Trikojis Stovas, skirtas "iPhone" X 7 Plus "Samsung" Trikojo

Trikojo Stovo Adapteris Pasukti Stovo Tvirtinimo Adapteris Išmaniųjų Telefonų Trikojis Stovas 360 Laipsnių Reguliuojamas Įrašą Savybės: 1. Sukiojamomis: 360 laipsnių besisukantis telefono turėtojas portretas nustatymas (vertikalią) arba kraštovaizdžio nustatymas (horizontaliai). 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!