Kategorija

Cabilock Virtos Įdaryta Bandelė Formavimo Pelėsių Tešlos Pyragas Garo Bandelė Maker "Pelėsių" PASIDARYK pats " Kepimo Įrankis

Nauja

€2.99

€5.35

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: xs max pledas atveju.

Aprašymas

Tai virtos įdaryta bandelė pelėsių, pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, yra saugus ilgą laiką naudoti.Tai praktinis pelėsių padeda, kad Kinijos specialiosios troškinti, įdaryti pyragai, bandelės, bandelė per kelias minutes, taupyti savo laiką ir energiją.Lengva valdyti.Nesvarbu, ar esate virėjai ar kepimo mylėtojas, tai bus vienas iš jūsų geriausias pasirinkimas.

Funkcija

- Gamintojas: Cabilock.

- Spalva: Žalia.

- Medžiaga: PP.

- Dydis: Apie 7.70X7.70X8.50cm/ 3.03X3.03X3.34inch.

- Pelėsių yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų, sveikatos ir higienos, kūrybos formos, praktinių ir gerai padarė.

- Sukurtas taip, kad puikiai troškinti įdaryti bandeles, vos per kelias minutes.Kai bandelės yra virtos, tada jie bus didesni nei anksčiau.

- Tešlos spauda yra crimped briaunos dizainas, įsitikinkite, tešlos ruoniai stora ir duoti savo konditerijos profesionaliai atrodo, pjauna puikiai tešlos apskritimus.

- Lengva valdyti.Žiupsnelis šiek tiek tešlos ir kita, tai su mėsa ar kiti jums patinka.Tada įdėkite tešlą į forma, apačioje bazė paspauskite tešlą, galiausiai atgal į figūrą į bandelė ir garo jį.

- Lengva valyti, kad kepimo daugiau malonus.Patogu ir greita padaryti specialią konditerijos save nustebinti savo draugus ir šeimos.

1 x Cabilock Virtos Įdaryta Bandelė Pelėsių

Prekės Pavadinimas ROSENICE
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kita
4 funkcija Maisto Gaminimo Įrankis
2 funkcija pyragas formavimo pelėsių
Funkcija 1 garo bandelė pelėsių
3 funkcija bandelė formavimo pelėsių
Funkcija 5 kepimo formą
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Cabilock Virtos Įdaryta Bandelė Formavimo Pelėsių Tešlos Pyragas Garo Bandelė Maker

Cabilock Virtos Įdaryta Bandelė Formavimo Pelėsių Tešlos Pyragas Garo Bandelė Maker "Pelėsių" PASIDARYK pats " Kepimo Įrankis

Aprašymas Tai virtos įdaryta bandelė pelėsių, pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, yra saugus ilgą laiką naudoti.Tai praktinis pelėsių padeda, kad Kinijos specialiosios troškinti, įdaryti pyragai, bandelės, bandelė per kelias minutes, taupyti savo laiką ir energiją.Lengva

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!