Kategorija

Dvigubo sluoksnio plastiko anti-plikymo vertus šiaudų taurės Premium Klasės Akrilo Dvigubo Sienelėmis plauti Indaplovėje Universalus

Nauja

€1.76

€2.71

-35 %

Yra sandėlyje

Žymos: priedai ledai, kviečių šiaudų pluoštas dėžutę, hiacintas plastiko taurė, boba cup, suaugusiųjų čempionatas, akrilo taurė, boba atkarpa, arbata, stiklo ledai, kviečių šiaudų trumpąją makaronai dubenys, dvigubos sienelės stiklo taurės arbata infuser.

Savybės:

1. Premium Klasės Akrilo: Pastatytas su aukšto rango 100% BPA free akrilo, be nuodingų cheminių medžiagų ir galimybę leeching.Akrilo medžiagos, yra tvirtas ir lengvas.Jis nebus sugriauti, kaip stiklas, o suteikdama jums skaidrumo ir aiškumo, todėl saugiau aplink vaikai.

2. Dvivietis Sienelėmis: dvigubų sienelių konstrukcija sumažina kondensato ir nebus dėmių stalai ir countertops.Kartu su akrilo medžiagos, dvigubos sienos sumažina šilumos praradimą ir išlaikyti jūsų gėrimų šaltesnis, ir šilčiau, nei vidutinis taurės.

3. Plauti indaplovėje: galėtų turėti tiek karštų ir šaltų gėrimų, šis masažuoklis yra atsparus temperatūros ir gali būti vietoje, ant viršaus indaplovė, džiovykla lengvai valyti.Plati burna atidarymo ir jos didelę talpą, taip pat palengvina rankų plovimas lengvas.

4. BPA-Free Dangteliu ir Šiaudų: Ši taurė ateina su atitikimo dangtį ir šiaudų, kad yra tiek BPA-free ir plauti indaplovėje.Dangtis pritvirtintas prie guminiu tarpikliu, kad yra saugus ir teigiamo poveikio įrodymai.

Aprašymas:

Naudokite šią masažuoklis tinka bet kokiai progai, kuri geriausiai atitinka jūsų interesus.Naudokite jį keliauti, lauko renginių ir sporto veiklą, pritaikyti jį partija pasisako ir dovanų ar kasdieniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

Spalva:Skaidrus

Medžiaga:Premium Klasės Akrilo

Vardinė temperatūra: 175F

Tipas:500ML,600ML(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Šiaudų taurė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Vardinė Temperatūra 175 F
Plastiko Tipas PP
Drinkware Tipas Puodeliai & Lėkštutes
Modelio Numeris taurė
Technika Ant stiklo
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1
Sertifikavimo CIQ
Medžiaga Plastikiniai, Premium Klasės Akrilo
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Patys puodeliai, 500ML 650ML(pasirinktinai)
Pakuotė 1 * Šiaudų taurė

Parašyti atsiliepimą

Dvigubo sluoksnio plastiko anti-plikymo vertus šiaudų taurės Premium Klasės Akrilo Dvigubo Sienelėmis plauti Indaplovėje Universalus

Dvigubo sluoksnio plastiko anti-plikymo vertus šiaudų taurės Premium Klasės Akrilo Dvigubo Sienelėmis plauti Indaplovėje Universalus

Savybės: 1. Premium Klasės Akrilo: Pastatytas su aukšto rango 100% BPA free akrilo, be nuodingų cheminių medžiagų ir galimybę leeching.Akrilo medžiagos, yra tvirtas ir lengvas.Jis nebus sugriauti, kaip stiklas, o suteikdama jums skaidrumo ir aiškumo, todėl saugiau aplink vaikai. 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!