Kategorija

Universal Helmet Clear Anti-Fog Patch Film Motorcycle Helmet Lens Fog Resistant Films for Helmets

Nauja

€0.14

€0.22

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: atviras šalmas, adr šalmas, šalmas mt, fox šalmas, šalmas retro, anglies pluošto šalmas, šalmas shoei, apversti aukštyn šalmas, šalmo antveidis, šalmas jiekai.

Savybės:

1. Šalmo antveidis yra įdėta anti-rūko danga, kad būtų sukurta veiksminga ir aiškaus matomumo, ir suteikti geresnį vaizdą lietingą ar rūkas dienomis, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

2. Naujos formos dizainas leidžia lengviau rainproof ir anti-fog plėvele, kad tilptų į šalmą, objektyvas, sumažinti akinimo produktas, nes anti-rūko filmas yra ne pakankamai tankus.

3. Atsparumas fiziniam hidrolizės.Speciali molekulinė struktūra nebus sumažinti anti-rūko poveikis, po to, sudrėkintą lietaus.Galite ir toliau jį naudoti po plovimo su vandens ir nuvalyti jį su audiniu.

4. Šviesos pralaidumas yra kaip aukštas, kaip 95%.Geras šviesos pralaidumas daro jojimo lengva ir sumažina akių nuovargį.Saulės šešėliai ir akių apsaugos, anti-ultravioletinių spindulių.

5. Įvairias programas.Tinka full šalmai, pusė šalmai, skydeliu, šalmai, off-road šalmų, netinka burbulas šalmai.Pastaba: rainproof filmas yra pritvirtintas prie išorinio objektyvo, ir anti-rūko filmas yra pritvirtintas viduje objektyvo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Anti-fog Plėvele

Medžiaga: PET

Dydis: apie 23.5*7cm/9.25*2.76 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Anti-rūko Filmas

1*Rainproof Filmas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas PU

Parašyti atsiliepimą

Universal Helmet Clear Anti-Fog Patch Film Motorcycle Helmet Lens Fog Resistant Films for Helmets

Universal Helmet Clear Anti-Fog Patch Film Motorcycle Helmet Lens Fog Resistant Films for Helmets

Savybės: 1. Šalmo antveidis yra įdėta anti-rūko danga, kad būtų sukurta veiksminga ir aiškaus matomumo, ir suteikti geresnį vaizdą lietingą ar rūkas dienomis, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą. 2. Naujos formos dizainas leidžia lengviau rainproof ir anti-fog

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!