Kategorija

2VNT Saulės Liepsnos Šviesos Lauko Vandeniui Saulės energija Varomas LED Žibintų Modeliavimas Liepsnos Šviesos Kiemas, Sodas Stalo Apdailos Lempos

Nauja

€24.09

€42.28

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: sistema, 200w saulės lempos lauko, lemputė gaisro, led žibintai, verilux stalo lempa, atšvaitas saulės, liepsnos saulės fakelas, sodo lempos saulės, dekoro sodas, saulės lempa.

Kulka taškų:

1. Imituojamas mirksi liepsna: unikalus šokių liepsna, kuri atrodo kaip tikra liepsna, ir šilta geltona šviesa sukuria šiltą atmosferą.Antikos liepsnos poveikis yra patraukli dekoro stalviršiai, lentynos, laiptai, keliai, sienos, terasos, verandos ir pan.

2. Energijos taupymo ir pinigų taupymo: Ši lempa yra maitinamas saulės energija, jokių laidų, jokių baterijų, tiesiog padėkite jį į saulę sugeria saulės energiją, ir tada saulės skydelis konvertuoja saulės energiją į elektros energiją.

3. Ilgas tarnavimo laikas: naudojant didelio efektyvumo saulės kolektorių, jis gali būti apšviesti skirta 15 valandų po to, kai buvo apkaltintas saulė 4-5 valandas.Pastaba: saulės liepsna lempa neima, kai jis yra išjungtas, prašome paspaudę mygtuką, įjunkite ir įdėkite jį į saulę mokestis.Darbo valandų, o įkrovimo laikas, bus paveiktos oro sąlygų ir metų laikų.

4. Lengva įdiegti: Įrengtas patvarus liustra ir žiedas, tai saulės, šviesos, galima pakabinti arba nukirpti bet kur.Be to, jis automatiškai įsijungia temstant ir išsijungia auštant.Vieną kartą naudojamas, nereikia veikti jungiklį, norėdami sutaupyti laiko.

5. Vandeniui atsparus ir patvarus: IP65 vandeniui ir tvirtas ABS plastiko, nebereikia nerimauti dėl lietaus, sniego ir šalčio, labai tinka lauko darbams.

Aprašymai:

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Dydis: 57*9*9cm

Medžiaga: ABS+PC

Pakuotė:

2*liepsna lempa

Funkcija liepsnos šviestuvai
Stilius Modernus
3 funkcija Liepsnos šviesa
Funkcija 6 Saulės Šviesos Liepsna
Naudojimas Skubios pagalbos
Yra Pritemdomi No
Savybės liepsna lempa
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Saulės energija Varomas LED Žibintų
Pagrindo Tipas Nėra
Medžiaga ABS+PC
Prekės Pavadinimas Nemobub
Funkcija 5 Saulės Liepsnos Šviesos Lauko
2 funkcija Saulės Liepsna lempa Lauko
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Lemputės Įtraukti No
Apsaugos Lygis IP65
Funkcija 1 Saulės Liepsna Lempa
Parama Didmeninė Prekyba&Dropshopping
Modelio Numeris liepsnos šviestuvai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Funkcija 7 liepsna lempa
Sertifikavimo BMK, ROHS
Garantija 1 Metai

Parašyti atsiliepimą

2VNT Saulės Liepsnos Šviesos Lauko Vandeniui Saulės energija Varomas LED Žibintų Modeliavimas Liepsnos Šviesos Kiemas, Sodas Stalo Apdailos Lempos

2VNT Saulės Liepsnos Šviesos Lauko Vandeniui Saulės energija Varomas LED Žibintų Modeliavimas Liepsnos Šviesos Kiemas, Sodas Stalo Apdailos Lempos

Kulka taškų: 1. Imituojamas mirksi liepsna: unikalus šokių liepsna, kuri atrodo kaip tikra liepsna, ir šilta geltona šviesa sukuria šiltą atmosferą.Antikos liepsnos poveikis yra patraukli dekoro stalviršiai, lentynos, laiptai, keliai, sienos, terasos, verandos ir pan. 2. Energijos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!