Kategorija

Korėjos Versija Visas rungtynes, Vieną Petį Krepšys Nešiojamų Balno Pagalvių Retro Moterų Maišelį Moterų Pirkinių Krepšys

Nauja

€2.26

€3.64

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: krepšys audinys, pirkėjas, parduotuvė, krepšys parduotuvė, krepšys reusabl, bičių vaškas wrap, ekologinio parduotuvė, nano dantų šepetėlis, tote bag, shopper bag.

81186 KARŠTO PARDAVIMO

Savybės:

1. Patogus audinys: pagrindinės medžiagos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės patogus audinys, su minkštos tekstūros, ryškios spalvos, lanksti ir stilingas, atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, tvirtos ir ilgaamžės!

2. Kokybės detales išryškinti kokybė: tvarkingas automobilis linijų, tekstūra aparatūros, ir kruopščiai kūrinys, kad šis maišelis daugiau patvarus!

3. Išvaizda ir praktiškumas kartu: Intymi dizainas, patogu keliauti, neštis, tačiau pajėgumas gali talpinti dienos poreikius, gražus ir madingas nepažeidžiant praktiškumą!

4. Didelės talpos: Šis krepšys turi labai didelės talpos, kuri gali turėti mobiliojo ryšio telefonus, raktus, pinigines ir audinių, ir yra labai patogi naudoti.

5. Kūrybinis dizainas: Šis krepšys turi petį, dizaino, kuris gali būti cross-įstaiga ar nešiojamas, kuris yra labai patogu.

Aprašymas:

Tai moterų krepšys yra atsparus vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios ir turi madingas stilius.Jis gali būti naudojamas moterų, turėti galią, bankų, mobiliojo ryšio telefonus, raktus, ir audinių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Skaičius antpečiai: 1

Atidarymo ir uždarymo būdas: užtrauktukas

Dydis: 23*5.5*15 cm(L*W*H)

Struktūra: vidinis maišelis

Talpa: mobilųjį telefoną, piniginę, kosmetika ir kt.

Pakuotė:

1 vnt * krepšys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Talpa Mobilusis Telefonas, piniginės, kosmetika, kt.
Medžiaga PA+PE, PU
dydis 23*5.5*15cm(L*W*H)
Tipas Laikymo Krepšiai
Atidarymo ir Uždarymo Metodas užtrauktukas
Kilmės KN(Kilmės)
Struktūra vidinis maišelis
Funkcija Eco-Friendly
Produktas /
Skaičius petnešėlėmis 1
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

Korėjos Versija Visas rungtynes, Vieną Petį Krepšys Nešiojamų Balno Pagalvių Retro Moterų Maišelį Moterų Pirkinių Krepšys

Korėjos Versija Visas rungtynes, Vieną Petį Krepšys Nešiojamų Balno Pagalvių Retro Moterų Maišelį Moterų Pirkinių Krepšys

81186 KARŠTO PARDAVIMO Savybės: 1. Patogus audinys: pagrindinės medžiagos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės patogus audinys, su minkštos tekstūros, ryškios spalvos, lanksti ir stilingas, atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, tvirtos ir ilgaamžės! 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!