Kategorija

UURig R070 Gimbal Stabilizatorius Mount Plokštės Išplėtimo Plokštė su Šalto Batų 1/4 Colių Varžtas Arri Rasti Skylę ZHIYUN Krano 2S

Nauja

€6.74

€9.63

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: zhiyun krano 2 dslr, kamera batų, a7iii įrenginys, pedalas plokštė bpd, arri marškinėliai, gimbal liemenė, arri, kodavimo arris, kamera gimbal, kranas, liftas.

Suprojektuota tik kaip patikima tvirtinimo plokštelė gimbal stabilizatorius Zhiyun Krano 2S, featuring kietas aliuminio lydinio konstrukcija ir labai suderinamumo.Su 1/4 colio jungtis, Arri, radę skylę ir šalto batų, plokštelė suteikia modelis su dideliu ištęsiamumas, per kurį jūs galėtumėte prijungti daugiau, kaip mikrofoną, užpildykite šviesa, monitorius ir kt.Plius, ne paspaudimo operacija bus užtverta.

Savybės:

IŠSKIRTINIS: Specialiai Pritaikytą gimbal stabilizatorius Zhiyun Krano 2S, montavimas stebėti, šoninės rankenos ir kitų prietaisų, siekiant sustiprinti fotografijos patirtį.

MEDŽIAGA: Aliuminio lydinio medžiaga, pasižyminti kietumas, dilimo, atsparumas ir atsparumas korozijai, atsparumas, užtikrinant ilgalaikę ir patikino naudoti.

SĄSAJA: Su 1/4 colio jungtis, Arri rasti skyles ir šalto batų, labai ištęsiamumas stabilumą ir atnešė į Krano 2S.

DYDIS: Kompaktiškas dydis, šviesos svorio mažiau nei 25g, lengvai įdėti į kišenę ar kuprinę kelionės nežiūrint didelių gabaritų.

PRITAIKYMAS: Gerai suprojektuoti, kad tilptų pagrindinis taikinys stabilizatorius kūno, be įtakos paspaudimo operacija, stabilizatorius rankena.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: UURig

Modelis: R070

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Juoda

Varžtas: 1/4 Colių Varžtas

Varžto Anga: 1/4 Colių Varžto Skylę & 1/4 Colių Arri Rasti Skylę

Prekės Dydis: 36 * 28 * 12mm / 1.4 * 1.1 * 0.5 į

Prekės Svoris: 23g / 0.8 oz

Pakuotės Dydis: 37 * 29 * 13mm / 1.5 * 1.1 * 0.5 į

Pakuotės Svoris: 24g / 0.8 oz

Pastaba:

Tik montavimo plokštė yra įtrauktas.Kiti elementai yra nuoroda tik.

Paketų Sąrašo:

1 * Montavimo Plokštė

1 * Hex Raktas Veržliaraktis

Pakuotė Taip
Modelio Numeris Mount Plokštė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas UURig

Parašyti atsiliepimą

UURig R070 Gimbal Stabilizatorius Mount Plokštės Išplėtimo Plokštė su Šalto Batų 1/4 Colių Varžtas Arri Rasti Skylę ZHIYUN Krano 2S

UURig R070 Gimbal Stabilizatorius Mount Plokštės Išplėtimo Plokštė su Šalto Batų 1/4 Colių Varžtas Arri Rasti Skylę ZHIYUN Krano 2S

Suprojektuota tik kaip patikima tvirtinimo plokštelė gimbal stabilizatorius Zhiyun Krano 2S, featuring kietas aliuminio lydinio konstrukcija ir labai suderinamumo.Su 1/4 colio jungtis, Arri, radę skylę ir šalto batų, plokštelė suteikia modelis su dideliu ištęsiamumas, per kurį jūs galėtumėte

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!