Kategorija

Greitas Nešiojamų Balionas Oro Siurblys, Elektros Didelės Galios Du Antgalis Oro Pūstuvas Balionas Pripūtimo Siurblys Pripučiami Įrankis

Nauja

€28.69

€50.32

-42 %

Yra sandėlyje

Žymos: oro balionas siurblys, kamuolys siurblys, balionas bokštas, džersis mtb, balionas stuffer mašina "amazon", oro balionas, elektrinis pūstuvas, dangus vamzdis, balionas tatuiruotė, Pratimas, pripūtimo balionai.

UK Plug = AC 220V-240V 50Hz

JAV Plug=AC 110V-120V 60Hz

(Neprivaloma)

Kai mes švenčiame renginiams ir šventėms, mes visada organizuoti kai kurie balionai.Kai oro balionų skaičius yra didelis, ji yra atliekų laiko ir pastangų, jei jūs smūgį į jūsų burną.Metas elektros balionas pripūtimo.

Savybės:

Skirta pripūsti, daug balionų, greitai ir lengvai.

Rankena viršuje lengvai judėti ir vykdyti.

Su 2 prailginimo vamzdžiai pripučiami burną lengvai infliacija mažų balionų.

Žemas triukšmo lygis, išpūsti spaudos ir sustoti, kai atleisti, su papildoma on / off mygtukas nepertraukiamo naudojimo.

Lengva naudoti: du kartus purkštukai, balionas oro siurblys, ji prasideda, kai jūs paspauskite žemyn antgalį ir sustoja iš karto atleidus, jei daug balionų, reikia pripučiamos, galite įjungti mygtuką nepertraukiamo naudojimo.

Tinka reklamos balionai reklaminę veiklą, balionas apdailos ir švenčių scenos išdėstymas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: rožinė+mėlyna

Įėjimo įtampa:

ES Kištukas AC 220V-240V 50Hz

JAV Kištukas AC 110V-120V 60Hz(Pasirinktinai)

Galia: 600W

Triukšmas: ≤85dB

Linijos ilgis: 1600mm / 63.0 į

Prekės dydis: 195 * 155 * 125mm / 7.7 * 6.1 * 4.9 į

Pakuotės dydis: 205 * 165 * 138mm / 8.1 * 6.5 * 5.4 į

Pakuotės svoris: 1005g / 2.2 lb

Pastaba:

Patalpų ir namų naudojimui.

Paketų sąrašo:

1 * Elektros Balionas Siurblys su Kištuku(JK ar JAV Plug)

2 * Extension Tube

Mokėjimo

1).Mokėjimas turi būti atliktas per 72 valandas nuo užsakymo.

2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant

4).Mes laivas punktas, pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums, todėl pls suteikti mums teisę adresą.

Vežimas

1).Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino.

2).Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu.

3).Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip 150USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio srityje)

4).Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū..

Nuolaida

Mes siūlome daugiau nuolaida didelis, kad,jei jus domina perkant kelis daiktus arba didelis kiekis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grąžinimo politika

1).Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2).Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas.

3).Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Deja,jei jūs planuojate duoti mums neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.

Prašome atkreipti dėmesį,

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas,bet dėl laiko skiriasi,prašome parašyti išsamiai, informacijos ar klausimų į mūsų elektroninio pašto,geras bendravimas padės išvengti nelaimės.

Klasifikacija Ballon Siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Grandiozinis Renginys, Pensijų, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Namas Juda, Vaikų Diena, April Fool ' s Day, Atgal Į Mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Žemės Diena, Tėvo Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Helovinas, Velykų, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Greitas Nešiojamų Balionas Oro Siurblys, Elektros Didelės Galios Du Antgalis Oro Pūstuvas Balionas Pripūtimo Siurblys Pripučiami Įrankis

Greitas Nešiojamų Balionas Oro Siurblys, Elektros Didelės Galios Du Antgalis Oro Pūstuvas Balionas Pripūtimo Siurblys Pripučiami Įrankis

UK Plug = AC 220V-240V 50Hz JAV Plug=AC 110V-120V 60Hz (Neprivaloma) Kai mes švenčiame renginiams ir šventėms, mes visada organizuoti kai kurie balionai.Kai oro balionų skaičius yra didelis, ji yra atliekų laiko ir pastangų, jei jūs smūgį į jūsų burną.Metas elektros

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!