Kategorija

86PCS Kniedė Veržlė Įrankių Rinkinys Nustatyti Aklas Kniedė Veržlė Vertus Riveter Veržliarakčio Sriegiu Įrankis Kniedė Veržlė su Metriniu Kniedės Veržlės M3 M4 M5 M6 M8

Nauja

€20.91

€29.87

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: sriegio kniedė veržlė, aklas turėtojas, srieginių kniedės ginklų rinkinys, dviračių įtampos reguliatorius, pneumatiniai riveter, pneumatiniai kniedytuvas, ar15 raktas, uždarųjų aklas kniedė veržlė, kniedėmis įrankių rinkinys, pistoletas kniedės.

Savybės:

LENGVA OPERACIJA, - Tik gręžti skylę ruošinio, surinkti reikiamą kniedė veržlė ant įrankis, įdėkite ją į skylę, išspausti ir tada užbaigti.Ypač puiku, kai paviršiaus klausimas yra per plonas, kad galima panaudoti, arba prieiga prie reversas yra ribotas.

PRIVALUMAS DIZAINAS -- Įrankio Įtvaro Rankenėlę padėti atskirti kniedė veržlė iš riveter po to, kai jis buvo fiksuotas; Įrankis Sustabdyti Svirtis ribos atidarymo rankenėlės po veržle išsiplėtė į kelią sriegis veržlės nuo deformacijos.

PILNAS KOMPLEKTAS -- 86PCS pilnas komplektas patogiau naudoti, su 5vnt Sriegiu Įtvarai su nosepieces: M3/M4/M5/M6/M8, ir 80pcs Kniedės Veržlės, M3(20pcs), M4(20pcs), M5(20pcs), M6(10vnt), M8(10vnt), kad Atitiktų Jūsų Įvairius Poreikius.

Aukščiausios KOKYBĖS -- Kniedės veržlės yra pagamintos iš aliuminio lydinio, jie yra patvarūs ir patikimi, turi ilgesnį tarnavimo laiką.

UNIVERSALUS KNIEDĖ VERŽLĖ KIT RINKINYS-Tai ranka traukti Aklas kniedė veržlė ginklų rinkinys su 85 variouse dydžio vienetų, kurie yra Puikiai tinka automobilių, priekabų, baldų remontas, netgi laivų statybos etcs.

Specifikacija:

Spalva: Juoda + Sidabrinė

Riveter Kūno Medžiagos: Vientiso Plieno

Riveter Rankena Rankenos Medžiaga: Kieto Plieno, su juoda PVC Įvorė

Kniedė Veržlė Medžiaga: Aliuminio lydinys

Kotelio Medžiaga: Kieto Plieno

Dydis Kniedė Veržlė Įtvarai: M3/M4/M5/M6/M8

Riveter Dydžio, Kai Uždarytas: 270 * 100mm / 10.63 * 3.94 colių

Lagaminas Dydis: 310 * 150 * 40 mm / 12.2 * 5.91 * 1.57 colių (L x W x Storis)

Rankena Asortimentą, Kniedės Veržlės:

M3: už lapą su storis nuo 0,5 mm iki 2mm

M4: už lapą su storis nuo 0,5 mm iki 2mm

M5: už lapą su storis nuo 0,5 mm iki 2,5 mm

M6: už lapą su storis nuo 0,5 mm iki 3 mm

M8: už lapą su storis nuo 0,5 mm iki 3,5 mm

Pakavimo Sąrašas:

1 * Riešutų Riveter Įrankis

20 * M3 Sriegiu Kniedė Veržlė

20 * M4 Sriegiu Kniedė Veržlė

20 * Sriegiu M5 Kniedė Veržlė

10 * M6 Sriegiu Kniedė Veržlė

10 * M8 Sriegiu Kniedė Veržlė

5 * Sriegiu Įtvarai ir Nosepieces: M3/M4/M5/M6/M8

1 * Plastikiniai Saugojimo Bylos

1 * Instrukcija

1.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir ne atidarykite ginčo tiesiogiai,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

3.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu

1 .Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2 .Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes esame visada laukiami didmeninė ir lašas laivybos.

1. Pašalinti mūsų prekės ženklas ir skelbimai nuo sklypo.

2. Pašalinti kvitą arba sąskaitą-faktūrą.

3. Paramos CSV/ "Excel" Paslaugos.

4. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

5. Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

6. Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

7. Jokios reklaminės medžiagos įskaičiuotos.

Naudojimas Home DIY
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Tipas Ranka Riveters
Prekės Pavadinimas meterk
Riveter Ginklą Tipas Kniedė Veržlė Ginklai

Parašyti atsiliepimą

86PCS Kniedė Veržlė Įrankių Rinkinys Nustatyti Aklas Kniedė Veržlė Vertus Riveter Veržliarakčio Sriegiu Įrankis Kniedė Veržlė su Metriniu Kniedės Veržlės M3 M4 M5 M6 M8

86PCS Kniedė Veržlė Įrankių Rinkinys Nustatyti Aklas Kniedė Veržlė Vertus Riveter Veržliarakčio Sriegiu Įrankis Kniedė Veržlė su Metriniu Kniedės Veržlės M3 M4 M5 M6 M8

Savybės: LENGVA OPERACIJA, - Tik gręžti skylę ruošinio, surinkti reikiamą kniedė veržlė ant įrankis, įdėkite ją į skylę, išspausti ir tada užbaigti.Ypač puiku, kai paviršiaus klausimas yra per plonas, kad galima panaudoti, arba prieiga prie reversas yra ribotas. PRIVALUMAS

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!