Kategorija

Pakeitimo Teptuku, Voleliu ir Dulkių Filtras Tinka Tineco IFloor 3/IFloor Vienas S3 Belaidžius Šlapias Sausas Dulkių siurblys

Nauja

€17.68

€44.21

-60 %

Yra sandėlyje

Žymos: roomba vakuuminis, tineco aukšte vienas s3, svajonė v11, tineco, shark steam cleaner dalys, deerma dx115c, robotas dulkių savarankiškai tuščias, grindų lempos, deerma dulkių siurblys, mop garais.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Perfect Fit]Suderinamas su Tineco iFloor 3/iFloor Vienas S3 Belaidžius Šlapias Sausas Dulkių siurblys.

[Aukščiausios Kokybės Medžiagos]multi-surface brush roll yra pagaminti iš dvigubo veikimo mikropluošto ir nailonas dirbti plotas pledai ir uždarųjų grindimis, įskaitant kietmedžio, plytelių, marmuro, laminato ir linoleumo grindys.Minkštas teptukas, volelis turi daugiau šerių ir didesnis sukimo momentas, kuris didintuvas valymo srityje ir padaryti tai nėra lengva suvynioti.

[Lengva Įdiegti & Clean]Laisvas rankas nuo sudėtinga pakeitimo žingsnius.Jokių papildomų priemonių, reikalingų.Pakeitus vartojimo papildymo filtrą kas 3-6 mėnesius, siekiant geriau apsaugoti jūsų iFloor dulkių siurblys.Brush Roll gali protingai ir kruopščiai išvalyti pati su Savaiminio išsivalymo funkcija, taupyti savo laiką ir energiją po valymas.

[Praktiškai]Šis brush roll Fiksuoja 99.99% dalelių, išmestų, o valymo, įskaitant daleles, kaip mažas, kaip 0.3 Μm, šalina ne-alerginių gryną orą.Prašome išvalyti filtrą po kiekvieno naudojimo saugoti vakuuminį dirbti su didelio efektyvumo.

[Effect]Didelio efektyvumo dalelių ir dvigubo sluoksnio filtras sugauti nematomas daleles,efektyviau, siūlome jums švarus ir gaivus oras, aplinka.Stora Mini pluošto šepetys,volelis, bus pašalinti stubbon nešvarumus nuo grindų, lengvai ir apsaugoti grindų, kai valymo.

Medžiaga:ABS

spalva:pilka

Pakuotės Turinys:

3 x Pagrindinis šepetys

3 x filtras

1 x Valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Modelio Numeris Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pakeitimo Teptuku, Voleliu ir Dulkių Filtras Tinka Tineco IFloor 3/IFloor Vienas S3 Belaidžius Šlapias Sausas Dulkių siurblys

Pakeitimo Teptuku, Voleliu ir Dulkių Filtras Tinka Tineco IFloor 3/IFloor Vienas S3 Belaidžius Šlapias Sausas Dulkių siurblys

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! [Perfect Fit]Suderinamas su Tineco iFloor 3/iFloor Vienas S3 Belaidžius Šlapias Sausas Dulkių siurblys. [Aukščiausios Kokybės Medžiagos]multi-surface brush roll yra pagaminti iš dvigubo veikimo mikropluošto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!