Kategorija

Vonios, Vonia, Dušo Kilimėlis Ne Slydimo Kilimėlis su diatomitas Antibakterinis Super Absorbentas A1

Nauja

€12.78

€27.18

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: kompaktinė veido pudra, beisbolo lazda žaislas, kilimų tualetas, galvaniniai odos skruberis, diatomitas žemės vonios kilimėlis, diatomėjomis kilimėlis, keramikos vandens, lemputė duster", milteliai purkštuvas, diatomitas kilimėlis.

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Vonios kambarys, Vonia, Dušas Kilimėlis, Ne Slydimo Kilimėlis su diatomitas Antibakterinis Super Absorbentas A1

Prekės Specifikacija: Aprašymas:

1. Diatomitas (diatomito) yra natūraliai ekologiškos medžiagos, kuri yra mažo tankio ir didelio poringumo savybių, yra puikus absorbentas.

2. Fantastinis kaip paskirties vietą motina, kurios suteikia antibakterinių ir neslidus kieto tvirto paviršiaus išsivaduoti vonios kambarys, dušas, vonia, baseinas ir sūkurinė vonia.

3. Aukščiausios sugeria gebėjimas, leidžiantis ją sugerti vandens ir išgaruoti drėkina, greitai sekundžių reikalas, kad sumažinti tikimybę pelėsiai ir miltligė sukurti ir pašalina nepageidaujamus kad, paliekant savo grindų, sausas ir švarus.

4. Lengva valyti ir prižiūrėti, tiesiog nuplaukite jį su tekančiu vandeniu ir drėgna kempine ar šluoste, tuomet palikite jį džiūti.Už griežtesnes dėmių, prašome naudoti high grade (P400) švitriniu popieriumi ir šlifuoti paviršius švelniai su tekančiu vandeniu, pašalinti dėmę.

Specifikacija:

Audinys pagrindinis komponentas: diatomitas

Valymo tipas: skalbti rankomis

Antklodė trinkelėmis kategorija: grindų kilimėlis

Dydis:

S: 30*20cm

M: 30*30 cm

L: 30*40cm

Stilius: Pilkšvos balta, mėlyna, žalia, rožinė

Komplektą Sudaro: 1 X Kilimėlis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kilimas
dydis Large
Modelis Kita
Stilius Modernus
Medžiaga Kita
Prašymas Vonios kambarys

Parašyti atsiliepimą

Vonios, Vonia, Dušo Kilimėlis Ne Slydimo Kilimėlis su diatomitas Antibakterinis Super Absorbentas A1

Vonios, Vonia, Dušo Kilimėlis Ne Slydimo Kilimėlis su diatomitas Antibakterinis Super Absorbentas A1

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!