Kategorija

Katė Dubuo Rinkinys Su 3 Stiklų Dvigubą Maisto Dubenėlį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Karšto 2021

Nauja

€6.82

€9.08

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: juoda katė plakatas, juoda katė, pliušas, katė sauso maisto, izoliuoti atšilimo dubuo, pet dubenį rock, katė žaislas, pet dubenį 5, pilkųjų šunų žarnyno, katės žaidimas, pet dubenį futbolo.

Katė Dubuo Rinkinys Su 3 Stiklų Dvigubą Maisto Dubenėlį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelis

Produkto Pardavimo Taškas: 100% brand new ir aukštos kokybės.

Modernus dizainas: 3 1. šerti bowl, du plastikiniai šėrimo indai gali turėti sauso maisto ir šlapio maisto atskirai, vartosi 15° apsaugoti kaklo katė.Dvigubas dubenėlis sukasi 360° kampu, 3 riebalų katės gali valgyti tuo pačiu metu, be gniaužimas.

Modernus dizainas: plastikinis dubuo su automatine gėrimo butelis.Slankiojo disko neleidžia gyvūnėlio plaukus nuo getting šlapias, kai gerti, išlaikyti vandens švarus. 482 ml talpos pakaks jūsų augintiniui gerti 5-7 dienas.

Saugus aukščiausios kokybės medžiagos: maistinė PP dubenėlį maisto kokybės PET lygio, jūsų augintiniai nusipelno geriausio.

Lengva valyti: Žmogiškas atskyrimo dizainas, nuimamas dalys, paprasta konstrukcija, jokių negyvų kampai, lengva valyti, jokių bakterijų.Modernus dizainas: plastikinis dubuo su automatine gėrimo butelis.Slankiojo disko neleidžia gyvūnėlio plaukus nuo getting šlapias, kai gerti, išlaikyti vandens švarus. 482 ml talpos pakaks jūsų augintiniui gerti 5-7 dienas.

Patogus: Automatiškai tiekimo vandens ir padėti išlaikyti vandens pripildyti ir valyti, nesvarbu, ar esate namie, ar ne.

3 1. pet vandens dubenėliai ir du plastikiniai maisto indai gali išlaikyti sauso maisto ir šlapio maisto atskirai.Šunų ir Kačių Maisto Dubenėlį.Automatinis vandens išdalijimo mažo ar vidutinio dydžio šunims ir katėms.Dviejų maisto dubenėlius, dar yra automatinė vandens dozatorius.Du plastikiniai maisto indai gali išlaikyti sauso maisto ir šlapio maisto atskirai, 15° pokrypio apsaugoti katę kaklo.Dvigubą dubenėlį 360° rotacija, 3 riebalų katės gali valgyti tuo pačiu metu, be gniaužimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP+PET+KAIP

Pastaba:

Prašome leisti 0.5-1cm klaidų, dėl rankinis matavimas

Dėl skirtumo tarp differentmonitors, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Pastaba: vandens buteliuką plastikinį butelį.Prašome nenaudokite karšto vandens, į jį išplaukite.Neleisk, kad šunų įkandimo ar kramtyti dubenėlį, nes tai bus sukelti žalą į dubenį.

Pakuotė:

1 × Pet dubuo

Tipas katės, Su Vandens Dozatorius
Formos Suapvalinti
Medžiaga PP+PET+KAIP
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Katė Dubuo Rinkinys Su 3 Stiklų Dvigubą Maisto Dubenėlį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Karšto 2021

Katė Dubuo Rinkinys Su 3 Stiklų Dvigubą Maisto Dubenėlį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelį Karšto 2021

Katė Dubuo Rinkinys Su 3 Stiklų Dvigubą Maisto Dubenėlį Drėgno Ir Sauso Maisto Su Vandens Butelis Produkto Pardavimo Taškas: 100% brand new ir aukštos kokybės. Modernus dizainas: 3 1. šerti bowl, du plastikiniai šėrimo indai gali turėti sauso maisto ir šlapio maisto atskirai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!