Kategorija

Elektriniai Grandininiai pjūklai 21V Nešiojamą Įkraunamas Belaidis Genėjimo Žirklės Grandinės Pamačiau Kieme Medžio Šaką Pjovimo Įrankiai

Nauja

€6.18

€10.31

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: pjūklą mini, belaidžiu pamačiau, baterija pjūklą, baterija grandininių pjūklų, pjūklą makita, irako marškinėliai, genėjimo žirklės su baterija, sodo žirklių, branch cutter, sodo žirklių.

Aprašymas:

Didelio efektyvumo Pjovimo:grandininių pjūklų yra pagaminti iš didelio kietumo mangano plieno medžiagos, kuri buvo giliai aušinimas procesas, kuris užtikrina sklandų pjovimą; be to, galingas variklis leidžia sumažinti rąstų, kurių skersmuo nuo 15 cm maždaug 10 sekundžių, kuri yra labai efektyvus ir greitas.

Saugaus Eksploatavimo Laikotarpiu:pradėti, spauskite sukelti ir saugos mygtuką ir tuo pačiu metu išvengti netyčinių traumų (galite atleiskite mygtuką sauga naudojant); Suprojektuoti su pertvara, kuri gali užkirsti kelią medžio nuolaužos nuo purslų ant veido ar į akis, kai pjovimo.

Lengva Įdiegti:Tik paprastus veiksmus, siekiant įdiegti sėkmingai.Po įdiegimo, naudokite raktą pasukite varžtą, kad sureguliuotumėte sandarumą grandinės ir galiausiai priveržkite varžtą.

Įkrovimo ir Bevielius Dizainas:Įrengta 1500 mah įkraunama ličio baterija, už 2-3 valandas, ir ji gali toliau naudoti 30-40 minučių.Lengvas ir bevielius dizainas, patogus naudoti.

Naudojimas:Šis mini pjūklą labai tinka medžio pjovimo, medžių šakų genėjimas, želdynų priežiūros.Puikus sodo, sodui, ūkiui, parke ar kitose vietose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga-mangano plieno grandinės

Aukštis: 34 cm/13.39 colių

Vadovas plokštė ilgis: 4 colių

Baterijos talpa: 1500 mAh ličio baterija

Įkrovimo laikas: 2-3 val.

Darbo laikas: 30-40 minučių(Atsižvelgiant į faktinę situaciją)

Įtampa: 21V

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 0-2cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Elektros energijos tiekimo tipas Įkraunama ličio baterijos technologija
Tvirtinimo standartas Instrukcijos
Vadovas plokštė ilgis 4 cm
Sertifikavimo CE, TAŠKAS, EAC, AAA, FCC, MPT, GMP, ROHS, TGA, UL, KC, PSE, EEĮ atliekos
Vardinė Įtampa 220V
Be Apkrovos Greitis 3000
Neto svoris 1.9
Pjūklo grandinės greitis 5 m/m
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Elektrinio grandininio pjūklo

Parašyti atsiliepimą

Elektriniai Grandininiai pjūklai 21V Nešiojamą Įkraunamas Belaidis Genėjimo Žirklės Grandinės Pamačiau Kieme Medžio Šaką Pjovimo Įrankiai

Elektriniai Grandininiai pjūklai 21V Nešiojamą Įkraunamas Belaidis Genėjimo Žirklės Grandinės Pamačiau Kieme Medžio Šaką Pjovimo Įrankiai

Aprašymas: Didelio efektyvumo Pjovimo:grandininių pjūklų yra pagaminti iš didelio kietumo mangano plieno medžiagos, kuri buvo giliai aušinimas procesas, kuris užtikrina sklandų pjovimą; be to, galingas variklis leidžia sumažinti rąstų, kurių skersmuo nuo 15 cm maždaug 10 sekundžių,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!