Kategorija

20 Pak Silikono Pakeisti Tarpiklis Sandariai Gumos Sandarikliai Žiedai Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Canning Stiklo Clip Top Stiklainiai

Nauja

€1.79

€2.84

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: Stūmoklio 54mm, konservų indelyje, imbieras jar vaza, stiklainį šiaudų, freemason, konservavimas, dubuo antspaudas, detektorius, metalo, stiklo pypkių tabakas, atgal pack 20.

Kulka Taškų: 1、Masto Programos: Jūs gausite 20 pakeitimas gumos jar ruoniai visiškai, tai jar ruoniai, kurie yra tinkami konservavimui arba stiklainius 0,35 L, 0.5 L, 1 L ir 2 L talpos.

2、Išlaikyti Maistą Šviežią: Mūsų pakeitimo silikono riebokšliai yra gerai išlaikyti šviežumo ir vientisumą maisto produktų, kuris yra gražus endoprotezų pakeisti savo pažeistų sandarinimo žiedai.

3、Tinkamą Dydį: Kiekvienas sandariai silicone priemones, apie 94 x 68 mm/ 3.7 x 2.67 cm, išorinis skersmuo ir vidinis skersmuo-maždaug 2,2 mm/ 0.09 colio storis, kuri tinka daugumai standartinio dydžio stiklainius, akinius ir konservavimas; Prašome įvertinti dydį, prieš perkant.

4、Saugus ir Bekvapis: Mūsų pakeitimo silikono tarpinės yra pagamintos iš kokybiško silikono medžiaga, netoksiškas ir saugus naudoti, patvarus ir stabilus naudoti, ir jie gali išlaikyti savo virtuvės ir vonios kambario tvarkingas ir švarus ilgą laiką.

5、Kelių priežasčių: Mūsų silikono riebokšliai, yra įrengtas gera sandariai ir sandarinimo efektas, praktinių išlaikyti savo vaisių, daržovių, džemai, padažai ir užkandžių gaivus ir švarus ilgą laiką.

Žanras: Gera užsklandas: Mūsų gumos jar ruoniai gali dirbti už labiausiai stiklo, jar ir konservavimas, geras sandarinimo vaisių ir daržovių, namų, maisto, higienos reikmenų, muilo, dažų ir amatų reikmenys ir dar daugiau.

Lengva ruonių ir atidaryti: Šie hermetiški silikono tarpikliai yra gera paimti antspaudas ir atidarymo saugojimo stiklainiai lengvai; Tai rekomenduojama pridėti šiek tiek vandens, kad sandariklis griping lengvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 94 x 68 mm/ 3.7 x 2.67 cm, išorinis skersmuo ir vidinis skersmuo

Spalva: oranžinė

Pakavimo Sąrašas:

20 x Pakeitimo Silikono Riebokšliai

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek dydis toleranciją.

Spalvos gali šiek tiek skiriasi dėl skirtingų ekranų.

2 Daugkartinio Naudojimo Maisto Storege JarsAirtight Nepralaidžiose
5 Maisto Storege Stiklainius Replac Sandariai nepralaidžiose Riebokšliai, Žiedai
6 Tinka Reguliariai Burnos Konservavimo Stiklainiai
9 Sandariai silicone Sandarinimo Žiedai Stiklo Įrašą
4 Storis Silicio Gumos sandarinimo žiedas Sandarinimo Tarpikliai
3 Gumos Sandarikliai Žiedai Tinka Reguliariai Burnos Konservavimo Stiklainiai
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
8 Pakeitimo Gumos Jar Ruoniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
7 Pakeitimo Silikono Riebokšliai
Sertifikavimo CIQ
1 Silikono Jar Tarpikliai
Tipas Specialybės Įrankiai
Modelio Numeris Maistinė formos silikoninės gumos tarpiklis
Funkcija Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

20 Pak Silikono Pakeisti Tarpiklis Sandariai Gumos Sandarikliai Žiedai Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Canning Stiklo Clip Top Stiklainiai

20 Pak Silikono Pakeisti Tarpiklis Sandariai Gumos Sandarikliai Žiedai Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Canning Stiklo Clip Top Stiklainiai

Kulka Taškų: 1、Masto Programos: Jūs gausite 20 pakeitimas gumos jar ruoniai visiškai, tai jar ruoniai, kurie yra tinkami konservavimui arba stiklainius 0,35 L, 0.5 L, 1 L ir 2 L talpos. 2、Išlaikyti Maistą Šviežią: Mūsų pakeitimo silikono riebokšliai yra gerai išlaikyti šviežumo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!