Kategorija

VIENETO UTi260B Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo -15℃~550℃ Temperatūros Realaus Laiko Vaizdo Perdavimo Terminio Vaizdo HD Kamera Tikrinimo

Nauja

€283.82

€383.53

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: ratai sunku, uni t ut204, šilumos imag, tx60 šilumos cam, infraraudonųjų spindulių termometras šilumos, stebėti vnt, uti260b, miata automobilių fotoaparatas, multimet, terminio vaizdo kameros.

Aprašymas:

UTi260B:

UTi260B yra infraraudonųjų terminio vaizdavimo, kuris sujungia paviršiaus temperatūros matavimai realiu laiku šilumos vaizdus, kurie yra aiškiai matomas ekrane terminio vaizdavimo.Objektyvas su infraraudonųjų spindulių ir regimosios šviesos dviejų rūšių, -15 ℃~550 ℃ temperatūros diapazonas, terminio vaizdo gavimo 256 x 192 pikselių (49152), kuri yra labiau tikėtina, kad sužinoti, nenormalus temperatūros taškų.Fotografuoti nuotraukas ir laikyti jį ant yourMemorycard tada galite naudoti KOMPIUTERIO programinė įranga vaizdo analizę ir apdorojimą, generuoti ataskaitas ir sumontuota PC programinė įranga realiu laiku ekrano projekcijos funkcija, su IP65 apsaugoti lygio, ateiti ir pabandyti, jis neleis jums žemyn.

Savybės:

Derinys paviršiaus temperatūros matavimai realiu laiku šilumos vaizdus, kurie yra aiškiai matomas ekrane terminio vaizdavimo, kad galėtumėte pamatyti daugiau duomenų aiškiai.

Įmontuotas šviesos ryškumą ir naudodami naujo tipo jutiklio modulis, užtikrinančios, kad infraraudonųjų spindulių raiška ir sodrios spalvos plokštės modelį, galite susidurti su įvairių vaizdo režimu.

Fotografuoti ir išsaugoti juos atminties kortelėje, jūs galite naudoti programinę įrangą, analizuoti ir apdoroti nuotraukas, generuoti ataskaitas, ir realaus laiko ekrano projekcijos funkcija KOMPIUTERIO programinė įranga.

Su 2.8 colių TFT LCD ekranas ekrano, todėl galite peržiūrėti nuotraukas ir duomenų aiškiau, suteikti jums geriau naudojant patirtis.

Be to, centrinio taško, taip pat galite tinkinti trys temperatūros matavimo taškai: temperatūros matavimas, centrinio taško, aukštos ir žemos temperatūros stebėjimo ir kritinė sritis temperatūros matavimo (IG).

Jis turi funkciją LED lemputė papildoma ir žadintuvo funkcijas.

Jis yra plačiai naudojamas elektros įrenginių priežiūros ir taisymo, VĖDINIMO vamzdynų bandymus, elektroninės pramonės, fotoelektros pramonės įrengimų ir transporto priemonių bandymai ir t.t.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Temperatūros matavimo diapazonas: -15℃~550℃ (5℉~1022℉)

Rezoliucija santykis: 0.1℃

Tikslumas: ±2℃/±2%(naudojant didelę vertę)

Temperatūra atsako laikas: ≤500ms

Terminio vaizdo taškų: 49152(256*192)

Taško dydis: 12um

Spalvų paletė: geležies pilka, vaivorykštė, white hot, juoda karštas, karštas,, lavos, didelio kontrasto vaivorykštė

Infraraudonųjų spindulių spektro juostos plotis: 8-14um

Peržiūrėti Kampas (FOV): 56°(H) * 42(V)

Momentinis srityje žvalgos zoną (IFOV): 3.8 mrad

Terminio vaizdo gavimo jautrumo: Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl įvairių apšvietimo efektai ir monitoriaus, tikroji prekės spalva gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 * Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Tipas-C USB Kabelis

1 *tips-and-tricks

Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ANENG
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Maitinimo Tipas Mygtukas Baterijos
Stilius Rankinės
Yra Protingas Prietaisas Taip

Parašyti atsiliepimą

VIENETO UTi260B Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo -15℃~550℃ Temperatūros Realaus Laiko Vaizdo Perdavimo Terminio Vaizdo HD Kamera Tikrinimo

VIENETO UTi260B Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo -15℃~550℃ Temperatūros Realaus Laiko Vaizdo Perdavimo Terminio Vaizdo HD Kamera Tikrinimo

Aprašymas: UTi260B: UTi260B yra infraraudonųjų terminio vaizdavimo, kuris sujungia paviršiaus temperatūros matavimai realiu laiku šilumos vaizdus, kurie yra aiškiai matomas ekrane terminio vaizdavimo.Objektyvas su infraraudonųjų spindulių ir regimosios šviesos dviejų rūšių,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!