Kategorija

2.4X2.4X2.4M 4200D Vandeniui Reguliariai Trikampis Atspalvį Plaukti Sodas, Terasa su Baldakimu Plaukimo Kempingas Kieme Plaukti Markizės Sodo Skėtis

Nauja

€10.03

€22.80

-56 %

Yra sandėlyje

Žymos: grand parasol garden, didelis ištraukiama markizės, gėlių sodo augalų, pvc brezento, šešėlis, is300h, lauko skėtis, sodo skėtis, trikampis atspalvį plaukti markizės, tentas nepralaidus vandeniui.

Atspalvis Plaukti Vandeniui

Jaustis Patogiai Karštų Dienų

saulė pavėsyje, burių galėtų pareikšti savo lauko erdvėse visiškai kitokia patirtis per karštas vasaros dienas.O ne slepiasi toli per geriausių dalių diena, su mūsų plaukti pavėsyje, jūs galite praleisti laiką lauke, mėgautis geru oru.Pavėsyje pastogę suteikia 95% UV blokas .Šilumos ir akinimo yra labai sumažintas taip, pavėsyje burės gali padaryti jums patogiai net ir karščiausią dienos.

SAVYBĖS:

1. Vandenį atstumiantis audinys: išorinis sluoksnis susideda iš 420D Poliesterio Oksfordo (ESP), kuris yra draugiškas aplinkai, bekvapis, atsparus vandeniui, atsparus vandeniui, orui ir drėgmei pralaidus, taip pat purvą atstumiantis.

2. Didelio efektyvumo saulės apsaugos, anti-ultravioletinių: akies struktūra, siekiant užkirsti kelią UV apsaugos nuo saulės norma nuo iki 90% specialios medžiagos, UV spinduliams atsparumas.

3.Lengva Įdiegti ir Prižiūrėti

Kiekviename kampe šio tentas patio baigiasi patvarus nerūdijančio plieno D-žiedas padėti elementą lengvai pritvirtinta prie bet tvirtas ryšys taškas.Visi kraštai yra pagamintos su dvisluoksnį sustiprinta susiuvami siūlės, užkirsti kelią apdriskę kraštus ir iš formos.Lengva valyti su švelniu detergentu ir vandeniu.

4.Plačiai Taikyti

Mūsų atspalvio audinys tinka kiemelis, veja, sodas, baseinas, tvenkinys, denio, kailyard, kiemas, kieme, dooryard, parkas, stogine, pergola, smėlio dėžės, važiuojamosios kelio dalies, arba kitus lauko srityse, daro savo kiemo privatumo saugus ir kietas.

5.Atsparus UV Saulės Pavėsyje Plaukti

Stačiakampio saulės pavėsyje plaukti naudoja orui ant audinio teikti cool šešėlių ir apsaugoti savo gėlių, augalų ir automobiliai saugūs nuo kenksmingų saulės atokaitoje.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai
Burių Medžiagos Oxford
Formos trikampis
Aprašymas pavėsyje, atsparus vandeniui
Plaukti Apdaila PU Dengtos
Funkcija Atspalvis Burės
Spalva 21 Colors
Tipas Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai

Parašyti atsiliepimą

2.4X2.4X2.4M 4200D Vandeniui Reguliariai Trikampis Atspalvį Plaukti Sodas, Terasa su Baldakimu Plaukimo Kempingas Kieme Plaukti Markizės Sodo Skėtis

2.4X2.4X2.4M 4200D Vandeniui Reguliariai Trikampis Atspalvį Plaukti Sodas, Terasa su Baldakimu Plaukimo Kempingas Kieme Plaukti Markizės Sodo Skėtis

Atspalvis Plaukti Vandeniui Jaustis Patogiai Karštų Dienų saulė pavėsyje, burių galėtų pareikšti savo lauko erdvėse visiškai kitokia patirtis per karštas vasaros dienas.O ne slepiasi toli per geriausių dalių diena, su mūsų plaukti pavėsyje, jūs galite praleisti laiką

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!