Kategorija

Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Mobilųjį telefoną Prijungti Priedai Reguliuojamas 360 Laipsnių Telefonų Turėtojas Stovėti "IPhone"

Nauja

€12.07

€23.66

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių mount telefono, automobilio savininkas mobil, mobiliojo telefono stovas, savininkas telefono, dviračių handl telefono turėtojas, automobilio savininkas mobil telefono, savininkas mobil telefono, Telefono Stovas, 360 turėtojas, molly dviračių mobiliojo telefono laikiklis.

Aprašymas: 1. Pragmatiškas Telefono Turėtojas: multi-funkcija telefono laikiklis gali būti tvirtinamas ant stalo, ant stalo ar ant lovos, leidžia jums žiūrėti vaizdo įrašus, o išlaisvinti savo rankas.Jūs galite tiesiog pakabinti šio telefono laikiklis, kaklo ar laikiklių ant vairo jūsų automobilio ar rankenos jūsų dviratis.

2. Stiprus & Tvirtos: Skirtingai nuo kitų plastikinių magnetinių telefonų dėklai, mūsų telefono turėtojas yra tvirtas, stiprus ir saugus.Gooseneck telefono laikiklis pasižymi stipriomis magnetas funkcija puikus svorio pajėgumus.

3. Lengva Naudoti: Šio telefono turėtojas yra lengva naudotis, ir lankstus, ir mobiliojo telefono savininko funkcijas, 360 ° besisukantis dizaino, todėl jūs galite gauti patogų žiūrėjimo kampą.Koreguojant kampą yra patogu ir lengva.

4. Lengvas Atlikti: Jūs galite nuimti magnetinio mobiliojo telefono laikiklis ir nešiotis krepšyje ar kišenėje.Taip pat galite jį naudoti bet kur.

5. Universalus Telefono Stovas: Šio telefono stovas tinka jūsų mobilųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį, nes ji yra tinkamas daugumai telefonai ir tablečių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+Aliuminio lydinys

Spalva: juoda, balta

Taikoma: mobiliuosius telefonus ir tabletės

Pakavimo Sąrašas:

Aliuminio Vamzdis*1

Magnetinis Laikiklis*1

Tablet Telefonas Clip*1

Metalo Lakštų*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Tipas Stalas Turėtojas
Prekės Pavadinimas Rondaful
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)
Įkroviklis No
Modelio Numeris Mobiliojo Telefono Turėtojui
Suderinamos Prekės Universalus
Savybės Magnetinis

Parašyti atsiliepimą

Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Mobilųjį telefoną Prijungti Priedai Reguliuojamas 360 Laipsnių Telefonų Turėtojas Stovėti

Mobiliojo Telefono Laikiklis, Kaklo Kabo Tingus Mobilųjį telefoną Prijungti Priedai Reguliuojamas 360 Laipsnių Telefonų Turėtojas Stovėti "IPhone"

Aprašymas: 1. Pragmatiškas Telefono Turėtojas: multi-funkcija telefono laikiklis gali būti tvirtinamas ant stalo, ant stalo ar ant lovos, leidžia jums žiūrėti vaizdo įrašus, o išlaisvinti savo rankas.Jūs galite tiesiog pakabinti šio telefono laikiklis, kaklo ar laikiklių ant vairo jūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!