Kategorija

5D Elektros Veido Roller Massager LED Fotonų, Odos Atjauninimas Sugriežtinti Nano Purkštuvas Microcurrent Veido Kėlimo

Nauja

€39.01

€55.73

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: tekstilės elektros roller, vyrai microcurrent, baterija purkštuvas, 2019 elantra, microcurrent veido liftas akmens, led fototerapija, led veido masque, microcurrent veido, veido led kaukė, veido įranga.

Ypatybė:

1.Aerozolio dalelių esmė funkcija: mygtukas režimo automatinio purškimo virsta maistinių medžiagų skysčio į nano dydžio dalelių, ir tolygiai purkšti ant odos.Prabangiau maistinių medžiagų tirpalo, geriau oda yra sukurta. 2.Vidutinio ir žemo dažnio funkcija: Padidinti odos ir padidinti tvirtumą per mažos ir vidutinės SROVĖS.Vidutinio-žemo dažnio sukėlimas polius ir dydį teigiamas (+) ir neigiamas (-) teigiamas jėgas.Šiuo metu yra diferencijuoti pagal tai, kiek ciklų, kurie gali apsaugoti elastingumą ir formą, valdymo, veido. 3.Iontophoresis pareigos: Ionotherapy prasiskverbia viduje oda.Jonų elektroterapijos-tai metodas, kuris įsiskverbia vandenyje tirpios medžiagos, kurias sunku prasiskverbti į odą, į odą, ir gali valdyti skreplių, dėmės, ir t.t... 4.Spalvos šviesos fototerapijos funkciją: Jis turi gerą poveikį odai keratino valdymo.A.Raudona šviesa: Ji gali prasiskverbti į odą 2-3MM dermos, kuris padeda odai elastingumą ir tekstūros valdymo.B.Žalia šviesa: atstato odos geros spalvos, balinimo ir atjaunina odą, balta ir blizgantis.C."Blu-ray": Ji gali prasiskverbti į odą, maždaug 1MM odos ir turi gerą poveikį odai, ramina ir odos keratino valdymo.Funkcijos: 1.Skatinamas odos kolageno 2.Pagerinti odos kraujotaką ir skatina medžiagų apykaitą 3.Panaikinti randus, pašalinti raukšles, akių maišelius, tamsius ratilus 4.Kėlimo ir sukimo veido odą, valymo ir tobulinti poras 5.Nano-dulkinimo: Drėkinamasis veido oda 6.Led fototerapija pareigos: Mėlynos šviesos turi baktericidinį ir ramina, ir raudonos šviesos gali padaryti širdies funkcija veikia.Patarimas: valydami arba kai antgalis yra aizsērējusi, galite įdėti plona adata į antgalio valymas.

Commodity Quality Certification ce
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Funkcija Odos Atjauninimas, Odos Mouisture, Odos Sugriežtinimas, Kovos Raukšlių, Kėlimo
Prekės Pavadinimas LURNOFY
Kilmės KN(Kilmės)
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

5D Elektros Veido Roller Massager LED Fotonų, Odos Atjauninimas Sugriežtinti Nano Purkštuvas Microcurrent Veido Kėlimo

5D Elektros Veido Roller Massager LED Fotonų, Odos Atjauninimas Sugriežtinti Nano Purkštuvas Microcurrent Veido Kėlimo

Ypatybė: 1.Aerozolio dalelių esmė funkcija: mygtukas režimo automatinio purškimo virsta maistinių medžiagų skysčio į nano dydžio dalelių, ir tolygiai purkšti ant odos.Prabangiau maistinių medžiagų tirpalo, geriau oda yra sukurta. 2.Vidutinio ir žemo dažnio funkcija: Padidinti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!