Kategorija

Asmenybės Foto Pritaikyti "PASIDARYK pats" 3D Naktis Šviesos Nuotrauka Užsakymą LED Lempos Užsakymą naktinė lempa Vestuvių Kalėdų Dovana Atostogų Šviesos

Nauja

€12.99

€20.30

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: custom led ženklas, dimmsble kristalų lempos, custom 3d vaizdo lemputė, logotipą kristalų, 3d stiklo nuotrauką, 3d lempos foto, nuotrauka apšvietimas "pasidaryk pats", 3d lempos foto, 3d custom lempos, custom neoninis ženklas.

Pažymėti: 1.Foto,žodžiai,tekstas,animacinį personažą, - visi jie gali būti pritaikyti,prašome pateikti užsakymo ir siųsti savo nuotrauką ar tekstą į jav. 2.Individualų produktų yra išskirtinių produktų, todėl mes nepritariame užsakymų atšaukimas.Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai laiko laukti, kol bus priimti jūsų užsakymą (galime siųsti savo užsakymą 3-10 darbo dienų).Dėkojame už jūsų supratimą.

Patarimai: 1. Pusė ilgio foto su aiškiai veidas yra geriausias . 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų nuotraukos yra aiškios ir foto daugiau nei 70% portretai. 3. Prašome įsitikinkite, kad ne daugiau kaip 30 rašmenų. 4. Prašome pasirinkti jūsų mėgstamą nuotrauką ir siųsti mums užsakymą be nedvejodama,jei nuotrauka negali spausdinti,mes susisieksime su jumis.

Apie Dropshiiping

Mes padėsime jums greitai lašas laivybos(Yunexpress),ir bus laivą iš jūsų užsakymus be jokių sąskaitos faktūros gavimo dienos arba) skatinimo informaciją.Prašome susisiekti su mumis tolimesniam informacija.Džiaugiamės galėdami dirbti kartu su jumis ilgą laiką verslą.

Kaip pateikti užsakymą?

1.Vieta užsakymą,tada atsiųskite mums savo nuotrauką ir tekstą kartu pokalbių puslapį. 2.Individualų produktų yra asmenybės produktus, todėl mes nepritariame užsakymų atšaukimas.Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai laiko laukti, kol bus priimti jūsų užsakymą (galime siųsti savo užsakymą 3-10 darbo dienų).Dėkojame už jūsų supratimą.

Patarimai:

1.Tekstas negali daugiau kaip 10 žodžių. 2. Prašome pasirinkti jūsų mėgstamą nuotrauką ir siųsti mums užsakymą tiesiogiai,jei nuotrauka negali spausdinti,mes susisieksime su jumis.

Tereikia pateikti nuotraukas ir modelius

Galia: 0,5 w

Produktą įtampa: 5V

Perjungti režimą: touch jungiklis/nuotolinio valdymo pultas

Produkto Spalva: Raudona, Žalia, Mėlyna, Geltona, Žydra, Mėlyna, Balta/Spalvinga Nuolydis

Produkto acessories:

Akrilo lenta*1

ABS bazės*1

USB įkrovimo kabelis*1

Anglų instrukcija*1

Tipas Atmosfera
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Galia 0-5W
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Korpuso Medžiaga Crystal
Formos "Pasidaryk pats"
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas ATOSTOGŲ
Įtampa 5V
Prekės Pavadinimas OEING
Sertifikavimo BMK, CE, FCC
Yra Baterijomis No
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Baterijos Tipas Nėra
Modelio Numeris USB 3D Naktį Lempa
Yra Baterijų Reikia No
Maitinimo Šaltinis DC

Parašyti atsiliepimą

Asmenybės Foto Pritaikyti

Asmenybės Foto Pritaikyti "PASIDARYK pats" 3D Naktis Šviesos Nuotrauka Užsakymą LED Lempos Užsakymą naktinė lempa Vestuvių Kalėdų Dovana Atostogų Šviesos

Pažymėti: 1.Foto,žodžiai,tekstas,animacinį personažą, - visi jie gali būti pritaikyti,prašome pateikti užsakymo ir siųsti savo nuotrauką ar tekstą į jav. 2.Individualų produktų yra išskirtinių produktų, todėl mes nepritariame užsakymų atšaukimas.Prašome įsitikinkite, kad turite

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!