Kategorija

"PASIDARYK pats" Tofu Paspauskite Pelėsių Namų Tofu Maker Sojų Varškė Presser Už Tofu Paspauskite Pelėsių, Virtuvės Indai, Kepimo Įrankis

Nauja

€7.60

€13.83

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: metalo kepimo indai, virtuvės organų, sūrio medžiaga, paspauskite tofu, virtuvės įrankiai dalykėlių folija, mediniai tofu pelėsių, paspauskite sūris, kichen įrankis, te virtuvės reikmenys, potes cozinha.

"PASIDARYK pats" Tofu Paspauskite Pelėsių Savybės:

1. Praktiškumas: Tofu yra kaip kempinė.Jums negali pradėti naują skonio be spaudimas iš senų vandens.Mūsų tofu presai funkciją, profesionalus dizainas ir teikti vieno langelio tirpalas jūsų tofu paspauskite. 2. Saugi medžiaga: Tofu paspauskite naudoja saugų PP, saugu naudoti, netoksiškas ir beskonis, sveikatos apsauga jums ir jūsų šeimai. 3. Patogu naudoti: Mūsų paspauskite tofu mašina yra labai patogi, nes vieną kartą įdiegtas, jie ir toliau galės išspausti, be jūsų papildomo dėmesio, ir jūs turite nuolat sugriežtinti valdybos varžtais. 4. Puikus dizainas: nereikia papildomų indų nusausinti.Į squeezer gali pašalinti kuo daugiau vandens iš tofu, kaip įmanoma, ir ji gali lengvai nutekėti skystis skirtas jums. 5. Lengva valyti: Ji yra patogus, greitas, saugus ir laiko taupymo valyti tofu mašina, o indaplovės yra saugus, švarus.Ypatumai:

Medžiaga:Ekologinio draugiškas PP Dydis: 16x14x8.5cm Pakuotė: 1 set tofu paspauskite pelėsių

maisto ruošimo įrankiai Tofu paspauskite pelėsių
Vienetų skaičius 2
Prekės Pavadinimas Meltset
virtuvės įrankis Tofu Maker
virtuvės reikmenys tofu presser
Modelio Numeris 1CV007
Sertifikavimo CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Medžiaga Plastikiniai
Tofu Formavimo Priemonė Tofu Paspauskite
Plastiko Tipas PP
Spalva Žalia ir balta
dydis 16*14*8.5cm
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Tofu Paspauskite Pelėsių Namų Tofu Maker Sojų Varškė Presser Už Tofu Paspauskite Pelėsių, Virtuvės Indai, Kepimo Įrankis

PASIDARYK pats Tofu Paspauskite Pelėsių Savybės: 1. Praktiškumas: Tofu yra kaip kempinė.Jums negali pradėti naują skonio be spaudimas iš senų vandens.Mūsų tofu presai funkciją, profesionalus dizainas ir teikti vieno langelio tirpalas jūsų tofu paspauskite. 2. Saugi medžiaga:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!