Kategorija

Wonderlife Dujotiekio Bambuko Miškų Modeliavimas Bambuko Dujotiekio Dekoratyvinis Dangtelis B2Cshop

Nauja

€11.02

€19.33

-42 %

Yra sandėlyje

Žymos: bambuko šepetys, bambuko vonios lentyna, drabužių džiovykla bambuko, bambuko lazdas, bambuko dantų šepetėlis, bambuko kailis stovas, akiniai stovo bambuko, bambuko virtuvės stovo, knyga stovo bambuko, bambuko telefono.

Dujotiekio Bambuko Miškų Modeliavimas Bambuko Dujotiekio Dekoratyvinis Dangtelis B2Cshop

Savybės:

1. Puiki Vamzdžių Apdaila Susiduria vamzdžiai bus sunaikinti bendrą dekoro.Naudojant šį bambuko papuošti vamzdžiai taps vamzdžius į tankus bambuko miškų, pridedant įvairių rūšių dekoracijas prie namų.

2. Gražus Ir Praktiškas - be apdailos, imituojant bambuko, taip pat galite žaisti puikų vaidmenį išlaikant vamzdis, šiltas.Puikiai atsparus vandeniui ir trinčiai, kad ji turi ilgą tarnavimo laiką.

3. Realus Informacija - sumodeliuoti bambuko yra švelni ir lygi, ir detalės yra vietoje.Taip pat galite įsigyti imituojamas lapai kartu, kad šeimos bambuko miškų labiau realistiškas ir pilni gyvybingumo.

4. Paprasta Įrengti - tereikia nuplėšti bambuko, suvyniokite į vamzdelį, ir pritvirtinkite jį su lipnia juosta, kad užbaigti diegimą.Veikiami, kanalizacijos vamzdžiai ir oro kondicionavimo vamzdžiai bus nebeturi būti jūsų problema.

5. Šis atsparus vandeniui, dilimui, realistiškas ieškote imituojamas bambukas yra puiki vamzdžių apdaila.Praktiškas ir gražus, kad jūsų namuose skirtingų stilių!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Tik imituojamas bambuko arba imituoti lapai neprivalomi, kiti daiktai parodyta paveikslėlyje, nėra įtraukta.

Specifikacija:

Bambuko Dydis:

1in: skersmuo 4cm, perimetro 13cm,

2in: skersmuo 6.5 cm, perimetro 19cm,

4in: skersmuo 10-12cm, perimetro 38cm,

Medžiaga: plastikas

Naudojimo būdai: naudojamas vamzdžių apdaila

Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Wonderlife Dujotiekio Bambuko Miškų Modeliavimas Bambuko Dujotiekio Dekoratyvinis Dangtelis B2Cshop

Wonderlife Dujotiekio Bambuko Miškų Modeliavimas Bambuko Dujotiekio Dekoratyvinis Dangtelis B2Cshop

Dujotiekio Bambuko Miškų Modeliavimas Bambuko Dujotiekio Dekoratyvinis Dangtelis B2Cshop Savybės: 1. Puiki Vamzdžių Apdaila Susiduria vamzdžiai bus sunaikinti bendrą dekoro.Naudojant šį bambuko papuošti vamzdžiai taps vamzdžius į tankus bambuko miškų, pridedant įvairių

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!