Kategorija

Popieriaus Pažymi, Meno Kūrimo Bloką 3D Dekoro Lipni Lipdukai, Kortelės Amatų Už Kolegas

Nauja

€19.11

€38.23

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: japonijos bloknotą, Craft Sticker, bendrosios biuro įranga, kuriant mini duomenys, apkraudavo įranga, biuro įranga, 3d sienos lipdukas, bendrosios pastabos, 3D Spausdinimo, lipni pastaba, 3d-papercraft.

Kulka taškų:

1. Proga: Labai tinka verslas, paliekant pažymi, šeimos, ir raštas už save, kai gyvenimas yra užimtas!Lengva rašyti ir aišku: Šie maži, lipnūs lapeliai yra paprasta naudoti ir nulupkite, nepalikdamas jokių likučių ir gali būti švariai pašalinti.

2. Puikus prisiminimai: Jūs galite naudoti juos į mokyklą, ir į darbą, ir jie taip pat labai tinka prisiminimus.Darbo valandomis, galite naudoti jį įrašyti keletą svarbių dalykų, laiko ir telefono numerius.Namuose, klijuoti jį ant šaldytuvo ar netoli didelių baldų pritraukti dėmesį.

3. Geriausia dovana: tinka ir vaikams, ir suaugusiems, studentams ir įmonių, draugų ar šeimos narių.Geras pasirinkimas gimtadienius ir kitas ypatingas šventes.Geriausia dovana Kalėdų, Padėkos ir Motinos Diena.

4. Kūrybinis dizainas.Iš pirmo žvilgsnio tai paprastas notepad, bet yra nuostabių dizaino paslėptas jame.Kai jūs jį naudoti, popieriaus meno pastatas bus palaipsniui atsiras viduje, unikalus ir gražus.Jūs galite suteikti jai jauniams, porų, kolegomis, draugais, vaikais, draugais, vadovais, gimtadienius, kelionės minėjimai, pereinančios šalys.

5. Kad darbas būtų efektyvus ir patogus: naudojant Notepad, prašome planą, sudėlioti prioritetus ir nustatyti parametrus.Tai akį traukiantis spalvotos vėliavėlės gali jums padėti palaikyti tvarką ir išlikti produktyvūs.Namuose, darbo vietoje ar tinkamas vietas klasėje.Nulio pad galite lengvai ženklas, ženklas ar pabrėžti svarbią informaciją pritraukia kiekvieno dėmesį.

6. Vertingiausia dovana: galite pasirinkti dovanas savo vaikams, draugams, biuro kolegų jubiliejus, gimtadienis ir Kalėdos.Mes manome, kad jums bus laimingas.

Aprašymai:

Pavadinimas: Popieriaus Meno Pastatas

Stilius: 3D architektūra

Neprivaloma stilius: Be šviesos/su šviesos

Medžiaga: Popierius

Be šviesos dydis: 8 * 8 * 4cm

Apšviestas dydis: 9*9*5cm

Maitinimo lemputė: 2*mygtukas baterijos (yra komplekte)

Svoris: 300g

Pakuotė:

1* "PASIDARYK pats" 3D pastaba popieriaus

1*Akrilas skaidri dėžutė

1*Juosmens Sandariklio Dėžutės

Pakavimo sąrašas

1* "PASIDARYK pats" 3D pastaba popieriaus

1*Akrilas skaidri dėžutė

1*Juosmens Sandariklio Dėžutės

2 Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
4 Kambario Dekoro
6 decoracion
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No
1 Namų Dekoras
Medžiaga Popierius
3 Kambario Dekoravimas
5 namų reikmenys
Temos Talismanas

Parašyti atsiliepimą

Popieriaus Pažymi, Meno Kūrimo Bloką 3D Dekoro Lipni Lipdukai, Kortelės Amatų Už Kolegas

Popieriaus Pažymi, Meno Kūrimo Bloką 3D Dekoro Lipni Lipdukai, Kortelės Amatų Už Kolegas

Kulka taškų: 1. Proga: Labai tinka verslas, paliekant pažymi, šeimos, ir raštas už save, kai gyvenimas yra užimtas!Lengva rašyti ir aišku: Šie maži, lipnūs lapeliai yra paprasta naudoti ir nulupkite, nepalikdamas jokių likučių ir gali būti švariai pašalinti. 2. Puikus

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!