Kategorija

Padažas Butelis Slėgio Purkštukas, Siurblys, Pomidorų Padažas Butelis Balionėlis Medaus Galvos Spaudimas Stumti tipo Antgalis Virtuvės Įrankių Priedai

Nauja

€2.15

€2.53

-15 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini peristaltiniu siurbliu, pavarų siurblys, Siurblio Diafragma, Alyvos siurblys 220v, siurblys vandens, acid pump, didelis srautas peristaltiniu siurbliu, filtras medaus, beekeep, bičių medus.

>>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Lengva Naudotis: Tiesiog spustelėkite vieną iš siurblys dozatorius, ir jūs galite atsisveikinti su problemų dalykų, kurį sukėlė austrių padažu ir pomidorų padažu.

2、Praktinis Naudojimas: balionėlis funkcijas, tikslus kiekybinis pasiskirstymas, 8ml laiką, todėl jums nereikia nerimauti apie išleidimą daugiau prieskonių.

3、Lengva Valyti: Jūs galite sumažinti žarnos ilgis pagal reikalavimus, žarna gali būti sumažinti, ji gali būti pakartotinai naudojamos ir lengva valyti.

4、Bauda Dizainas: siurblys dozatorius funkcijų snap-on liaukos dizainas, tinka įvairių butelių.

5、įvairiais Tikslais: siurblys dozatorius yra tinkamas austrių padažas, pomidorų padažas, medus ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Padažas Butelis Siurblys Dozatorius

Medžiaga: PP + nerūdijančio plieno

Spalvos: balta, juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Montavimo būdas:

1.Sumažinti žarna pagal buteliuko aukštis.

2.Pasukite prieš laikrodžio rodyklę, nuimkite slėgio siurblys.

3.Reach į butelį ir paspauskite dangtelį tvirtai.

4.Po įdiegimo, paspauskite siurblys dozatorius ir padažas bus išeiti.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Siurblio Galva

2 * Žarna

Pastabos:

1. Įsitikinkite, kad sumažinti žarna įstrižai, kitaip somthing daro įtaką produkto naudojimo bus suveikusi.

2. Produktas yra tinkamas įvairių butelių (burnos dydis - apie 2,5-3,5 cm/0.98-1.38 in)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Funkcija 6 Uogienė Butelis Siurblys
Funkcija Austrių padažu butelis slėgio antgalis
2 funkcija Aliejus gali paspaudus burną siurblio galva
Modelio Numeris Padažas Butelis Siurblys
Funkcija 1 Dujų baliono ekstruderiu
Medžiaga Kita
4 funkcija Austrių Padažu Plastiko Siurblio
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
3 funkcija naftos purkštuvas
Funkcija 8 Kečupas Acto Butelis Galvos Spaudimas Stumti tipo Antgalis
Sertifikavimo MPT, CE / ES, CIQ
Funkcija 5 Virtuvės Įrankių Priedai
Funkcija 7 Austrių Padažu Dozatorius

Parašyti atsiliepimą

Padažas Butelis Slėgio Purkštukas, Siurblys, Pomidorų Padažas Butelis Balionėlis Medaus Galvos Spaudimas Stumti tipo Antgalis Virtuvės Įrankių Priedai

Padažas Butelis Slėgio Purkštukas, Siurblys, Pomidorų Padažas Butelis Balionėlis Medaus Galvos Spaudimas Stumti tipo Antgalis Virtuvės Įrankių Priedai

>>>>Prekės Informacija Kulka Taškų: 1、Lengva Naudotis: Tiesiog spustelėkite vieną iš siurblys dozatorius, ir jūs galite atsisveikinti su problemų dalykų, kurį sukėlė austrių padažu ir pomidorų padažu. 2、Praktinis Naudojimas: balionėlis funkcijas, tikslus kiekybinis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!