Kategorija

1/4" 1/8" CNC Frezavimo Staklės, Aušinimo Antgalis Aukšto Slėgio Universalus Antgalis Įstrižai/Bbend/ Tiesus Antgalis

Nauja

€8.45

€12.07

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: canon mp610 spausdinimo galvutė, korsetas metalo, grandinės pjūklą, ranka lygis, hy510, oro aušintuvas spray, pjūklą benzinas, aluminium block cnc, 4d lazerio lygis, cam cnc.

Produkto Informacija:

Purkštukai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir tiksliai surinkti, todėl, kad aukšto slėgio universalūs antgaliai ne tik didžiausias funkcija;Ji taip pat pratęsia savo gyvenimą 1. Platus Kampas, lengvai reguliuoti. 2. Stabilios padėties, tiksli ir ne pašoks 3. Atlaiko spaudimą 30kg.Ypatybės: Antgalis tipas: įstrižai jet (vidinis ir išorinis sriegiai), tiesiai jet (vidinis ir išorinis sriegiai), lenkimo, jet įstrižai jet tipo --- injekcijos kryptimi ir stacionarių kryptimi sudaro Kampą, kuris yra tinkamas nukreipdamas įpurškimo aušinimo, pvz., pjovimo bokštas CNC tekinimo staklės.Tiesioginio įpurškimo -- įpurškimo kryptimi ir stacionarių kryptimi į tiesią liniją, taikomas centrinio apdorojimo staklės, šlifavimo staklės, įvairūs apdorojimo mašinos.Lenkimo jet---Availiable pasiekti spragą ir lengva pasiekti tekinimo staklių smulkiems kampe.Dizainas, funkcijos, aukšto slėgio universalus antgalis su įstrižai jet tipas: 1. Injekcijos kryptimi Kampu su fiksuoto linkme, o tai labai tinka reguliavimas pusėje kryptimi injekcijos vietoje, ypač purškimo aušinimo CNC tekinimo įrankis bokštas. 2. Lengva koreguoti Kampą. 3. Gera ruošinio po apdorojimo. 4. Sutelkti dėmesį į "vandens" jėga, ir purškimo pjaustymo įrankis, tiksliai, siekiant užtikrinti, kad įrankio visą aušinimo perdirbant bus pratęsti įrankio tarnavimo laiką. 5. Stiprus purškimo aušinimo užtikrina, kad lustas juosta nebus apvyniotas aplink tekinimo įrankis.Dėl apdirbimo proceso, yra tiksli ir kad paviršius yra lygus. 6. Jis tinka vandens įpurškimas aušinimo ir oro įpurškimas įvairių mašinų.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Panaudota Lubricting/Cooling
dydis 1/8" 1/4" Male thread
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CHUJIN
Sertifikavimo CE
Paviršiaus apdorojimas Danga

Parašyti atsiliepimą

1/4

1/4" 1/8" CNC Frezavimo Staklės, Aušinimo Antgalis Aukšto Slėgio Universalus Antgalis Įstrižai/Bbend/ Tiesus Antgalis

Produkto Informacija: Purkštukai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir tiksliai surinkti, todėl, kad aukšto slėgio universalūs antgaliai ne tik didžiausias funkcija;Ji taip pat pratęsia savo gyvenimą 1. Platus Kampas, lengvai reguliuoti. 2. Stabilios padėties, tiksli ir ne pašoks 3.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!