Kategorija

SS316L nerūdijančio plieno vienagijai siūlai, kurių kaitinimo viela pusgaminiai

Nauja

€0.58

€0.96

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: ritė, cabochon papuošalai priėmimo, ss316 vielos, baterija langelį perjungti, viela iš nerūdijančiojo plieno, cabochon, plieno pusgaminiai papuošalai, 9v baterijų laikiklis jungiklis, granulių vielos, ritė vape.

316 mažo anglies dioksido kiekio technologijų kaitinimo viela, rūgštis atsparumas, atsparumas oksidacijai, lengvai liejimo, vidutinio kietumo, terminis stabilumas, šilumos tolygiai.Produkcija bus rodomas žiauresni.Ar tai yra pasirinkimas temperatūros kontrolės arba slėgio reguliatorius, naudoti, efektas labai geras.

Specifikacija:

1. 20 Matuoklis(0.81 mm)

2. 22 Gabaritas(0.64 mm)

3. 24Gauge(0.51 mm)

4. 26Gauge(0,4 mm)

5. 28Gauge(0.32 mm)

6. 30Gauge(0,25 mm)

7. 32Gauge(0.20 mm)

Patarimai:

1. Laikykite ritės vielos daugiau Tvarkingas ir uždaryti, kai jūs įtraukėte medvilnės.

2. Jei jūs padaryti jį DS dvigubos ritės varža bus Padalinta iš dviejų.

(jei normalus atsparumas yra 0.36 omų,kad dula ritė būtų 0.18 ohm tik)

3. Kai ritė šilumos nėra vienodas, o tai reiškia, kad yra kelios ryškios šviesos viduryje atveju, mes galime švelniai įstumkite kelias karšto laidus atgal pincetai, kad ji tolygiai kaitinamas.

Jei mes naudojame storio vielos arba keturių vielos ritės, ką mes turėtume daryti, jeigu keramikos pincetu sunku apkabos, kai šaudymo?Tai yra labai paprasta, po uždegimo ir kitų ritės yra raudonos, maždaug 2 sekundes, jie padegti laisvai, ir jie yra prispaustas su dideliu priemonę, pvz., vizuoti.Šis veiksmas kartojamas tol, kol įrašas bus tolygiai kaitinamas.

Medienos ir anglies fazės

Apie pastos kvapas:

Tiekimo dūmų naftos nėra, todėl medvilnės siūlų atomizing core išdžiūti.Arba įleidimo anga blokuojama ir leisti išdžiūti. (Medvilnė neturėtų būti per daug, šiek tiek, varža per kaitinimo viela, purus gali būti.Kai medvilnės yra ne per trumpas, tai daro naftos srautas yra ne sklandžiai.) Įsiurbimo problemų, todėl dūmų aliejus negali būti visiškai sudegino sukelti sausas.Netolygus šilumos atsparumo vielos daro tai kvapas.

Apie anglies fazės:

Patikrinkite, ar ryšys tarp naftos ir naftos.Žinduolių aliejus yra rimčiausia anglies indėlių.Didelis saldumas dūmų aliejus, arba dūmų naftos telkinių, kurių sudėtyje yra kakavos ir kitų ingredientų, yra akivaizdžiausias.Nėra geras būdas kovoti su anglies nusodinimo, tik vielos pakeitimo, arba deginimas pašalinti anglies fazės.

Tipas Baterijos Laikymo Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Draggme partty
Ilgis 30ft 10m/roll
Modelio Numeris SS316L

Parašyti atsiliepimą

SS316L nerūdijančio plieno vienagijai siūlai, kurių kaitinimo viela pusgaminiai

SS316L nerūdijančio plieno vienagijai siūlai, kurių kaitinimo viela pusgaminiai

316 mažo anglies dioksido kiekio technologijų kaitinimo viela, rūgštis atsparumas, atsparumas oksidacijai, lengvai liejimo, vidutinio kietumo, terminis stabilumas, šilumos tolygiai.Produkcija bus rodomas žiauresni.Ar tai yra pasirinkimas temperatūros kontrolės arba slėgio reguliatorius, naudoti,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!