Kategorija

3D Spausdintuvas 10M Laiko juosta, Plieno core 2GT-6 Platus 6mm Laiko juosta, Stiprus Atsparumas dilimui, Mažas Triukšmas, Naudojami 3D Spausdintuvas

Nauja

€2.73

€3.37

-18 %

Yra sandėlyje

Žymos: diržas moterims, terminis etikečių spausdintuvas, gt2 5 laiko juosta, nešiojamą mini maišytuvas, belt gt2, dtf, 2gt skriemulys, sporto salė slankiklį, sx core team xecuter, spalvotas lazerinis spausdintuvas.

Produkto aprašymas

*【Funkcijų】Pagamintas iš PU medžiagos ir plieno šerdimi, labai lankstus ir stiprus.Puikus procesas, geros kokybės ir tvirtos, Stiprios dilimui.Mažas triukšmo, aukštas atsparumas dėvėjimuisi, smulkios gamybos nuokrypių.Palyginti su 2GT juodas diržas su stiklo pluošto šerdimi, tvirtas metalinis core laidai yra įstojusių į šią baltas diržas.

*【Taikymo sritis】mažųjų tikslumo mašinos dėžė, pvz., 3D spausdintuvai, protingas braižytuvai, ir kt.Veikia sklandžiau ir buvo ramu, lengviau įtampa, mažiau nukrypimų nuo ratų.Produkto sumažinti nukrypimų nuo servo varikliai.Jis turi padidinti kokybės 3D spausdintuvai.

*【produkto aprašymas】Tai laiko juosta yra ne slydimo mechaninės pavaros diržas.Ji yra pagaminta kaip lankstus diržas su plieno šerdimi.Sustiprintas kordas užtikrinti, veikia gebą vairuoti.Ji veikia daugiau nei atitikimo dantyta skriemuliai, ar ratų, pagamintas iš gumos ir puikiai tinka 3D spausdintuvai.

*【Specifikacijos】Tipas: 2GT-6,atviro;Medžiaga: PU, plieno;Spalva: Balta;Ilgis: 10M / 393.7";Plotis: 6mm / 0.23";Pikis: 2mm / 0.08"

*【Garantinis Aptarnavimas Garantijos (Nemokamai Grąžinti per 7 Dienas】Acogedor yra daugiau nei vien tik prekės ženklo.Mums rūpi mūsų klientų ir įsitikinkite, kad pirkėjai gauna tai, ko jie nori.Jei šis produktas neturi atitikti arba viršyti jūsų lūkesčius, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą iš karto.Mes tikimės, kad kokybės produktams, Tuo pačiu metu, mes tikimės, kad klientai turi geriausia, prekybos patirtį.

Aprašymas:

Ši laiko juosta yra ne slydimo mechaninės pavaros diržas.Ji yra pagaminta kaip lankstus diržas su plieno šerdimi.Sustiprintas kordas užtikrinti, veikia gebą vairuoti.Ji veikia daugiau nei atitikimo dantyta skriemuliai, ar ratų, pagamintas iš gumos ir puikiai tinka 3D spausdintuvai.

Savybės:

Pagamintas iš PU medžiagos ir plieno šerdimi, labai lankstus ir stiprus.Puikus procesas, geros kokybės ir tvirtos, Stiprios dilimui.Mažas triukšmo, aukštas atsparumas dėvėjimuisi, smulkios gamybos nuokrypių.Palyginti su 2GT juodas diržas su stiklo pluošto šerdimi, tvirtas metalinis core laidai yra įstojusių į šią baltas diržas.

Smulkaus tikslumo mašinos dėžė, pvz., 3D spausdintuvai, protingas braižytuvai, ir kt.

Techniniai duomenys:

Tipas: 2GT-6,atviros gale

Medžiaga: PU, plieno

Spalva: Balta

Ilgis: 10M / 393.7"

Plotis: 6mm / 0.23"

Pikis: 2mm / 0.08"

Svoris: 127g(vidut.)

Komplektą Sudaro:

1 x Laiko juosta

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Laiko Juosta
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Naudojimas Komercinės Gamyba

Parašyti atsiliepimą

3D Spausdintuvas 10M Laiko juosta, Plieno core 2GT-6 Platus 6mm Laiko juosta, Stiprus Atsparumas dilimui, Mažas Triukšmas, Naudojami 3D Spausdintuvas

3D Spausdintuvas 10M Laiko juosta, Plieno core 2GT-6 Platus 6mm Laiko juosta, Stiprus Atsparumas dilimui, Mažas Triukšmas, Naudojami 3D Spausdintuvas

Produkto aprašymas *【Funkcijų】Pagamintas iš PU medžiagos ir plieno šerdimi, labai lankstus ir stiprus.Puikus procesas, geros kokybės ir tvirtos, Stiprios dilimui.Mažas triukšmo, aukštas atsparumas dėvėjimuisi, smulkios gamybos nuokrypių.Palyginti su 2GT juodas diržas su stiklo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!