Kategorija

Kelionių Kuprinė Didelių Saugojimo Krepšys Xbox Serijos S X Konsolės Žaidimų Priedai Elektroninė Įranga, Apsaugos Paketą Atveju

Nauja

€7.77

€17.66

-56 %

Yra sandėlyje

Žymos: xbox serijos x ženklelis, atvejo-kontrolės xbox, stovi xbox serija, krepšys xbox, gamepad rožinė, xbox live krepšys, atveju, xbox serijos x, žaidimai xbox serija, xbox, xbox serijos x konsolės krepšys.

Atsparus vandeniui Keliauti su Kuprine ant pečių Xbox Serijos S X Konsolės Valdiklio Ausinių Saugojimo Maišelis Atveju

Ypatybė:

1. Puikus Dizainas: Šios kelionės krepšys yra skirtas Xbox Serijos S/Xbox Serijos X. Jis yra erdvus ir pritaikoma interjero.Taigi maišas gali laikyti konsolės "Xbox" Serija S/Xbox Serijos X, AC maitinimo laidas, USB kabelis, ausines ar kitus priedus jums reikia.

2. Jis yra pagamintas iš vandeniui audinio, ekologiškos ir ilgaamžės, matomas vidaus pildymo, taigi maišas gali būti geriausi jūsų prietaiso apsaugos Xbox Serijos S/Xbox Serijos X išvengti vandens nuostolių, įbrėžimų ir susidūrimų.

3. Atnaujinti Krepšys: saugojimo krepšys yra įvyniojami į aukštos kokybės minkštas Oksfordo audinio, kuris yra labai patogus, net jei jūs jį nešiotis ilgus atstumus.Reguliuojamas petnešėlėmis ir išplėsta trinkelės, padaryti jį patogiu, pakabinti ant savo pečių, ir jūs galite imtis savo mėgstamų žaidimų konsolę su jumis ir ja mėgautis.

4. Didesnės Talpos: Šios kelionės krepšys yra didesnis, nei įprasta, rankinės, kurių bendras dydis-34*23*18cm/13.39*9.06*7.09 pagal(maždaug), šis krepšys tinka konsolės "Xbox" Serija S/Xbox Serijos X.

5. Visapusiška Apsauga: kuprinė yra apsuptas vandeniui medvilnės medžiaga ir minkštas kišenėje grynasis išorės, kuris gali suteikti papildomos vietos savo mėgstamų žaidimų konsolės, dalykėlių, kontroleriai, laidai ir kiti aksesuarai.Puikus kelionės sprendimas įrenginys, skirtas "Xbox" Serija S/Xbox Serijos X.

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford medžiaga

Pareigos: scratchproof, atsparus vandeniui ir dulkėms

Spalva: Juoda

Naudojimas: Xbox Serijos S konsolę, " Xbox Serijos X konsolės

Gaminio dydis: 340*230*180mm/13.4*9.06*7.09"

Produkto svoris: 325g

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Paketai:

1 X Konsolės Kuprinė

1. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2. JAV/CA /RU laivybos greitai.

3. Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4. Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos .

Modelio Numeris kuprinė
Konsolės Kuprinė Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
kuprinė saugojimo krepšys atveju
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra

Parašyti atsiliepimą

Kelionių Kuprinė Didelių Saugojimo Krepšys Xbox Serijos S X Konsolės Žaidimų Priedai Elektroninė Įranga, Apsaugos Paketą Atveju

Kelionių Kuprinė Didelių Saugojimo Krepšys Xbox Serijos S X Konsolės Žaidimų Priedai Elektroninė Įranga, Apsaugos Paketą Atveju

Atsparus vandeniui Keliauti su Kuprine ant pečių Xbox Serijos S X Konsolės Valdiklio Ausinių Saugojimo Maišelis Atveju Ypatybė: 1. Puikus Dizainas: Šios kelionės krepšys yra skirtas Xbox Serijos S/Xbox Serijos X. Jis yra erdvus ir pritaikoma interjero.Taigi maišas gali laikyti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!