Kategorija

Metalo Gėlių Vainikas Pjovimo Miršta "PASIDARYK pats" Turas Hummingbird Scrapbooking Amatų Kortelės Priėmimo Albumą Įspaudas Gabalai Mirti Trafaretai, Įrankiai

Nauja

€0.46

€0.74

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: supjaustyti mirti, pjovimo už scrapbooking vestuvių, plokštė scrapbooking štampavimo, mirti, h miršta, vyrai metalo miršta, šalies gėlių miršta, popieriaus pjaustytuvas, mirti gabalai piniginės, supjaustyti mirti metalo.

Aprašymas:

1.Plačiai Naudoti-Jis yra madingas ir modernus dizainas suteikia flash išvaizdą.Puikus scrapbooking, kortelės priėmimo, popieriaus amatai, teminius kvietimai, kišenėje iškarpų albumai, albumas apdaila, foto rėmelis, ir kt.(tik miršta)

2.Daro Labai Trafaretai -- Puikiai tinka Kurti Dovana Tai gražus dizainas yra stulbinantis būdas nustebinti savo artimuosius, pridedant nuostabiai sudėtingą funkciją padailinti savo knygoje projektus.Tai bus puikus korteles švęsti įvairiomis progomis.Jūs turite puikus die-cut " dizainas pridėti savo popieriaus amatų šedevrų!

Techniniai duomenys:

1.Medžiaga-Aukštos Kokybės Plonas Metalo Pjovimo Miršta pagamintas iš Anglies Plieno .Spalva: Sidabrinė.Labai išsamus ir subtilus.reljefinė spauda, debossing miršta pjovimo įrankiai ir įspaudas miršta baigimo meistro namų įspūdį tikslumo pjovimo miršta atminties miršta scrapbooking sienos miršta proga sveikinimo atviruką padaryti.

2."PASIDARYK pats" ranka Karūna Nėrinių įspaudas -- Gali padėti vaikų gebėjimą plėtoti žvalgybos ir namų dienoraštis apdailos namų dekoro, puikus virtuvės "pasidaryk pats" priemones.

3.Puiki Dovana -- Perfect for Scrapbooking, Popieriaus Kortelės, Įspaudas, Albumas, "PASIDARYK pats" Amatų, ebs.Galite pasidalinti ja su savo draugais ar kas nors jums patinka.

Pakuotė:

Įspaudas pelėsių*1

Pastabos:

Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1-2cm paklaida, ir įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš perkant, dėkojame už jūsų supratimą!

Modelio Tipas Gėlė
Modelio Numeris Pjovimo Miršta
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Metalo Gėlių Vainikas Pjovimo Miršta

Metalo Gėlių Vainikas Pjovimo Miršta "PASIDARYK pats" Turas Hummingbird Scrapbooking Amatų Kortelės Priėmimo Albumą Įspaudas Gabalai Mirti Trafaretai, Įrankiai

Aprašymas: 1.Plačiai Naudoti-Jis yra madingas ir modernus dizainas suteikia flash išvaizdą.Puikus scrapbooking, kortelės priėmimo, popieriaus amatai, teminius kvietimai, kišenėje iškarpų albumai, albumas apdaila, foto rėmelis, ir kt.(tik miršta) 2.Daro Labai Trafaretai --

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!