Kategorija

IC naujas originalus SLB9635TT12 TSSOP28 IC vietoje tiekimo kokybės užtikrinimo sveiki konsultacijos vietoje gali žaisti

Nauja

€0.65

€0.87

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: kompiuterio ventiliatorius splitter, 93cxx eeprom programuotojas, edc17, ltn156at30, gt1030, nissan skaitytuvas, pasitarti, 6000rpm ventiliatorius, hitbox, bios chip plokštė.

Pirkinių instrukcijos:

1, tai parduotuvė įkelti kūdikį yra daug vietoje, kviečiame konsultuotis su internetu klientų aptarnavimo, tokių kaip klientų aptarnavimas yra ne internete, taip pat gali būti tiesiogiai fotografuotas, jei yra problema, ar laikinai išparduota mes susisieksime su jumis, ir, jei turite šaudyti įvairių modelių, rekomenduojama pridėti į krepšelį, tada į krepšelį kartu su paketo įsigijimo.

2, pristatymo laikas:kiekvieną dieną nuo 18: 00 iki mokėjimo, paprastai dėl pristatymo dienos. Jei iš vertybinių popierių ar ten yra speciali klientų aptarnavimas toliau perspėjimo!

Apie Pasiuntinių:

1, parduotuvės, naudojamas numatytasis Yuantong/pass/SF Išreikšti, pvz., reikia kitų kurjerių atkreipkite dėmesį, ar susisiekti su mumis; Kurjeris negali pasiekti zonos naudoti EMS, skubus siuntų, naudojant SF Express". Svoris, Kg ar mažiau daiktų imamas pirmasis pristatymas! Jei antsvoris, atsižvelgiant į faktinius laivybos mokestis. Guangdong provincija gali suteikti grynaisiais pinigais pristatymo metu, t. y. kurjerių kolekcija. 2, SF Express apribojimas inter-provincijos 1-3 dienas,provincijos 1-2 dienas aplink! Daugiau atokiose vietovėse yra pašalinti.

Galime tik pažadėti konkrečius pristatymo laikas, prekes Kurjerių toli, greitis, konkrečiai, kiek laiko atvykti, mes negalime kontroliuoti, jeigu Express greitis lėtas, ir mes padarysime viską, kad padėti visiems katalizatorius valstybių, prašome paramos ir suprasti mus, mes norėtume bendradarbiauti malonesnis!

Prekių gavimo pastaba: siekiant išvengti transporto procesas, kurį sukelia krovinio sugadinimo ar praradimo davė jums už nuostolius, kurjeriui po pristatymo, Prašome išpakavimo, tikrinimo iš naujo pasirašyti. Dėl kai kurių regionų Kurjerių nereikia pasirašyti, kad ne išpakavimas, tačiau taip pat yra pirmasis ženklas, tačiau, kai Kurjeris paviršiaus ženklas, po išpakavimo, pirma nereikia įdėti apačioje lapo atgal į Kurjeris, ne pabaiga vieną, jie bijo eiti, kai rado trūksta, sugadintas, prašome iš karto atmetė ir tegul Kurjerių pasirašyti aprašymą, tada pagal skubus užsakymų pristatymas pusėje kreiptis į mus dėl telefono, į mėgėjo tvarkymo. Kai ženklas, Kurjeris atostogos yra laikoma prekės lossless trūksta. Jei po gavimo siūlomas bet koks skaičius yra negerai, prekių negerai versijos problemos, ar tai yra teisėta, ar Taobao taisykles, pirkėjas bus gana nepalankus, mūsų bendrovė taip pat paskelbė negali būti atsakingi už(jeigu draugas ženklas, galima užsisakyti draugai). Priimti prekes, prašome kuo greičiau aptikti, rasti prekių kokybės problemų, prašome ne tiesiogiai nukentėjo, ar vertinimą, prašome susisiekti su manimi, norint geriau išspręsti problemą!

Vertinimo klausimai:★mes branginame kiekvieną aukštą įvertinimą, jei turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis, tiki, kad bet koks racionalus problemos gali greitai suteikti jums spręsti. Be jokių ryšių, skubėti duoti blogų apžvalga nėra išspręsti visas problemas. Susiję kritikos, mes nuolankiai priimti, mūsų darbas bus tikrai esama tokių ir tokių klaidų, taip pat labai nori prisiimti atsakomybę. Yra problema tarpusavyje daugiau ramus ir sąžiningas, bandyti pakeisti tiek pagalvojus, manau, kad bet kokia problema bus išspręsta už. Mes sveikiname tokius svarbius, tolerancija klientams, mes manome, kad galime tapti gerais draugais. Nėra sveiki atskirų pasididžiavimas, jokios pagarbos kitiems darbo pirkėjų ir pirkėjai norint pasiekti savo tikslą, kenkėjiškų atakų pardavėjų ir įvertinti grėsmę, mes taip pat turi laikytis principų skundų pabaigoje.

Garantinis aptarnavimas: po prekių gavimo, jei turite kokių nors problemų, prašome kreiptis į parduotuvę, mes operatyviai suteikti jums sprendimą, o ne į parduotuvę pirkti komponentus ir buvo ant mašinos, suvirinimo, šlyties PIN arba pagal pirkėjo veiksmų klaidas, ir kitų cheminių sukelia elementas perdega, ir grįžti į kelią, nes pakuotės nėra stiprus ir sugadintas, ši parduotuvė nebus teikiama keistis, ne kokybės problemų pakeitimo laivybos pirkėjų atsakomybę.

Pro-gavo prekes, nepamirškite mėgstamiausia parduotuvė Oi, ir suteikti pagirti+parduotuvė iš vertinimo Oi, klientai pirmiau, bin Sheng Elektronika, jūsų pasitenkinimą mūsų siekimas.

═☆Kviečiame įsigyti mūsų produktų, linkiu jums pirkinių laimingas

Pastaba:★parduotuvėje yra atidaryti verslui! Produktai nuolat įkelti...3 mln. inventoriuje, kad galėtumėte pasirinkti, reikia, susisiekite su internetu klientų aptarnavimo aptarti, jaustis laisvai teikti fizinės nuotraukų nuoroda detales!!! Tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis!

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
SONY Modelis PlayStation Portable
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris 1

Parašyti atsiliepimą

IC naujas originalus SLB9635TT12 TSSOP28 IC vietoje tiekimo kokybės užtikrinimo sveiki konsultacijos vietoje gali žaisti

IC naujas originalus SLB9635TT12 TSSOP28 IC vietoje tiekimo kokybės užtikrinimo sveiki konsultacijos vietoje gali žaisti

Pirkinių instrukcijos: 1, tai parduotuvė įkelti kūdikį yra daug vietoje, kviečiame konsultuotis su internetu klientų aptarnavimo, tokių kaip klientų aptarnavimas yra ne internete, taip pat gali būti tiesiogiai fotografuotas, jei yra problema, ar laikinai išparduota mes susisieksime

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!