Kategorija

Dėklas Siuvimo Mašina Maišelį su Kamšalu Kišenėje Amatų Saugojimo Nešiojamų

Nauja

€11.10

€20.55

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: brolis koja, animacinių filmų siuvimo krepšys, krepšys siuvinėjimas, siuvimo mašina bolsa, siuvimo mašina lagaminas, siūti įrankis, siuvimo mašinos pramoninės krepšiai, Meno Amatų, pliaupti siuvimo krepšys, rankinė siuvimo mašina krepšys.

Aprašymas:

Didelė talpa: pagrindinis erdvi kišenė yra skirta pateikti savo siuvimo mašina, o mažas kišenėje ir priekinės kišenės erdvus pakankamai, kad turi kitus siuvimo reikmenys, pvz., žirklės, ratlankių, adatos, ritės ir kt.

Kelis Būdus, kaip Atlikti: kamšalu rankenos ir nuimamas peties dirželis suteiks jums galimybę atlikti jį ranka arba ant rankos.

Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš vandeniui atsparus 600D oksfordo audinys medžiaga.patvarus naudoti, super dilimui ir plyšimui atsparaus; užtrauktuko dizainas, lengva įdėti jums mašina ir imti.

Taikoma Progomis: Tai siuvimo mašina krepšys tinka daugumai standartinio dydžio siuvimo mašinos, taip pat gali būti saugojimo krepšys pirkinių, kelionės, kempingas, sporto ir kitiems tikslams.

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): 38x30x37cm / 15x11.8x14.6inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Siuvimo Mašina Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Laikymo Tipas Siuvimo & Siuvinėjimas Įrankio Laikymui
Rinkinys Tipas No
Sandėliavimo Stilius Sandėliavimo Rolls & Krepšiai
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dėklas Siuvimo Mašina Maišelį su Kamšalu Kišenėje Amatų Saugojimo Nešiojamų

Dėklas Siuvimo Mašina Maišelį su Kamšalu Kišenėje Amatų Saugojimo Nešiojamų

Aprašymas: Didelė talpa: pagrindinis erdvi kišenė yra skirta pateikti savo siuvimo mašina, o mažas kišenėje ir priekinės kišenės erdvus pakankamai, kad turi kitus siuvimo reikmenys, pvz., žirklės, ratlankių, adatos, ritės ir kt. Kelis Būdus, kaip Atlikti: kamšalu rankenos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!