Kategorija

1.5 L Hidratacijos Pūslės BPA Free Vandens Rezervuaro Maišelį su Izoliuotų Vamzdžių Hidratacijos Pack Dviračių Žygiai Lazanija

Nauja

€11.30

€17.38

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: cleaner vamzdis, taktinis hidratacijos vamzdis, Silicio, šepetys valyti, 2.5 l hidratacijos, hidratacija rezervuarai, vaisių teether, Pieno, hidratacijos pūslių, švarus.

TPU linijinės ir TPU vamzdis: TPU medžiagos vandens pūslė siurblys, daugiau lankstus, ir daugiau pašiltintos.TPU vamzdis turi puikų elastingumą, yra daugiau atsparus lenkimo, ir yra lengviau reguliuoti geriamojo poziciją.Sandarus ir beskonis.

Greitai Išleidimo Vamzdžių Izoliacija: Kai ventiliacijos vamzdžio yra išardyta, nr. oro nuotėkio, kuris yra patogus užpildymas, valymas ir saugojimas.Vamzdis yra padengtas šilumą izoliuojančių ir vandeniui neopreno rankovių, siekiant užkirsti kelią vandens vamzdžius nuo užšalimo žiemą ir nuo perkaitinimo pagal tiesioginių saulės spindulių vasarą saugoti vandens šviežias ir vėsus.

360 laipsnių pasukti minkštas bite vožtuvas: Jums nereikia pasilenkti ar lenkimo vamzdžių gerti, jūs galite lengvai gerkite įprastai.On-off vožtuvas gali kontroliuoti on-off, vandens tėkmė, ir vandens nebus lašinamas kai vožtuvas yra uždarytas.Vamzdis galva yra nuimama lengva valyti vamzdis.Gryno silikono kandiklį daro vandens srauto greitai, todėl jums gali sugerti vandens vienas kąsnis.Dulkių dangtelis apsaugo kandiklį nuo purvo.

Didelė anga yra patogus užpildymas: lengva valyti, sausa, pridėti ledo kubelių, ir turėti daugiau gražią išvaizdą.Viduryje pertvara ant vandens pagalvių ir taip sutaupo vandens sloshing ir išlaikyti vandens maišelį butas taip, kad jį būtų galima lengvai pakrauti į kuprinę.

Universalumas: Suderinamas su dauguma vandens maišeliai.Nemokamai savo rankas, kai geriamąjį vandenį ir likti hidratuotas, kai turistinius, dviračiais, medžioklė, motociklą, kempingas, slidinėjimas ir snieglenčių sportas.

spalva:Mėlyna

Medžiaga:TPU

dydis:34 x 17,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Hidratacijos Pūslės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Su Ištraukiama Atlošo, ar Ne No
Kartus No
Kilmės KN(Kilmės)
Traukti Masalą Dėklą ar Ne No
Su Lempos Laikikliu, ar Ne No

Parašyti atsiliepimą

1.5 L Hidratacijos Pūslės BPA Free Vandens Rezervuaro Maišelį su Izoliuotų Vamzdžių Hidratacijos Pack Dviračių Žygiai Lazanija

1.5 L Hidratacijos Pūslės BPA Free Vandens Rezervuaro Maišelį su Izoliuotų Vamzdžių Hidratacijos Pack Dviračių Žygiai Lazanija

TPU linijinės ir TPU vamzdis: TPU medžiagos vandens pūslė siurblys, daugiau lankstus, ir daugiau pašiltintos.TPU vamzdis turi puikų elastingumą, yra daugiau atsparus lenkimo, ir yra lengviau reguliuoti geriamojo poziciją.Sandarus ir beskonis. Greitai Išleidimo Vamzdžių Izoliacija:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!