Kategorija

Šlapimo Nelaikymas Apkabos, Priežiūros Vyrų Vyrų Varpos Apkabos, sekso žaislas Penis Master Valdyti

Nauja

€20.15

€21.90

-7 %

Yra sandėlyje

Žymos: mano sekso žaislai, butt plug, seksualinio žaislo, analinis klizma, bdsm žaislas, Lytis, analinis kaištis, peni rankovės, vyrų masturb, sekso parduotuvė.

Šlapimo nelaikymas Apkabos, yra visai naujas požiūris į Vyrų šlapimo Nelaikymas Priežiūra!

Šis šlapimo nelaikymas Gnybtas pagamintas iš ABS plastiko ir medicininės kokybės silikono gumos, kuri yra labai lengvas, paprasta naudoti ir nėra įjungti saugumo patikrinimus, pavyzdžiui, oro uostuose ar muziejų.Pakaba lieka tvirtai užtikrinti valandos, todėl naudotojai gali dalyvauti bet kokia veikla, be problemų.Tai yra patogiausias ir geriausias variantas vyrų kenčia nuo šlapimo nelaikymo.

Pakuotė

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes garantuojame siųsti savo produktų saugūs.Produktas bus supakuotas su air bag/geltonas burbulas plastiko paketas, siekiant išvengti žalos per transportion

Valyti savo apkabos

1.Atlikite toliau pateiktus veiksmus, kad išvalytumėte savo pakaba.Įsitikinkite, kad išvalyti savo apkabos, po kiekvieno naudojimo. 2.Nusiplaukite sąvarža kriaukle su švelniu muilu ir šiltu vandeniu.Nenaudokite baliklių, ploviklių, arba karšto vandens apie savo pakaba. 3.Nuplaukite apkabos, kruopščiai į vėsų, švarų vandenį.Švelniai išspauskite putų atsikratyti vandens pertekliaus. 4.Tegul jūsų apkabos, sausoje vėsioje vietoje, atokiau nuo šilumos perteklių arba tiesioginių saulės spindulių.Nerizikuokite savo apkabos, plovimo ar džiovintuvas, arba naudoti džiovintuvas apie tai.

Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga latekso
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Šlapimo Nelaikymas Apkabos, Priežiūros Vyrų Vyrų Varpos Apkabos, sekso žaislas Penis Master Valdyti

Šlapimo Nelaikymas Apkabos, Priežiūros Vyrų Vyrų Varpos Apkabos, sekso žaislas Penis Master Valdyti

Šlapimo nelaikymas Apkabos, yra visai naujas požiūris į Vyrų šlapimo Nelaikymas Priežiūra! Šis šlapimo nelaikymas Gnybtas pagamintas iš ABS plastiko ir medicininės kokybės silikono gumos, kuri yra labai lengvas, paprasta naudoti ir nėra įjungti saugumo patikrinimus, pavyzdžiui,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!