Kategorija

JOYO MA-10B, Mini Nešiojamieji Elektriniai Boso Stiprintuvas Garsiakalbis 10Watt Amp Normalus/Ratai Dual Kanalus su Maitinimo Adapteris

Nauja

€45.48

€64.98

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: mooer radaras, vyrai ekvalaizeris, bosinė gitara capo, guitar rig, caline wah, mux gitaros stiprintuvas, joyo, kaulų riešutų, amp joyo, amd athlon 64 x2 dual core.

Spauskite ant Pasekėjas,

papildomas 1% discoun

JOYO MA-10B Nešiojamų Elektrinio Boso Stiprintuvo funkcijas įvairius tonus, su gain control mygtukas, garso reguliavimo mygtukas, spalvų valdymo rankenėlę ir dual channel jungiklis garso reguliavimas visapusiškai.Jis yra kompaktiškas ir nešiojamas, plius Aux-in jack, kuri garantuoja malonų malonumą iš muzikos, o žaisti savo instrumentus.

Dual channel perjungiamos boso stiprintuvas: nekilnojamojo melodija elektrinio boso gali būti susigrąžinta, kai normalus kanalas, ir jūs galite taip pat gauti šiltas overdrive tonas, kai perjungimo vairuoti kanalo.

Kontrolė: įgyti kontrolę mygtukas, garso reguliavimo mygtukas, spalvų valdymo rankenėlę ir dual channel jungiklis garso reguliavimas lengvai.

5 colių individualų visą dažnių garsiakalbiai ir super garsiai 10 w nominali galia skirta elektrinis bosas.

1/8inch Aux-in Lizdas, skirtas žaisti pagrindo kelio, 1/8inch stereo ausinių išėjimo lizdą, užtikrinant subtleness muzikos ir be trukdžių.

Įvairių elektros energijos tiekimo režimus, taip pat galite įdiegti akumuliatorius(įskaitant) ir jį naudoti atvirame ore.

Kompaktiškas ir lengvas korpusas, plius 2 paslėptas peties dirželio sagtis abiejose mvp patogiai kabinti peties dirželis(neįskaitant), lengva nešiotis.

Maitinimo Adapteris: ES/JAV/jungtinė karalystė (pasirinktinai)

Pagrindinė Spalva: Balta

Nominali Galia:10W

Kalbėtojo Dydis: 5inch

Įvesties Lizdas: 6.35 mm

Ausinių Lizdas: 3.5 mm(1/8inch)

Aux-in Lizdas: 3.5 mm(1/8inch)

Maitinimas: 9V 1200mA Maitinimo Adapterį arba 6 * AA baterijomis(be baterijos)

Elemento Dydis(L*H*W): Vidut. 24 * 17 * 15cm/ 9.4 * 6.7 * 5.9 į

Prekės Svoris: 1310.7 g/ 46.2 oz

Pakuotės Dydis: 31 * 21 * 16cm/ 12.2 * 8.3 * 6.3 į

Pakuotės Svoris: 1858.4 g/ 4.1 lb

Peties dirželis parodė nuotraukoje nėra įtrauktas.

AA baterijos nėra įtrauktas.

1 * Stiprintuvas

1 * Elektros Kištuką

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

Prekės Pavadinimas joyo
Modelio Numeris MA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

JOYO MA-10B, Mini Nešiojamieji Elektriniai Boso Stiprintuvas Garsiakalbis 10Watt Amp Normalus/Ratai Dual Kanalus su Maitinimo Adapteris

JOYO MA-10B, Mini Nešiojamieji Elektriniai Boso Stiprintuvas Garsiakalbis 10Watt Amp Normalus/Ratai Dual Kanalus su Maitinimo Adapteris

Spauskite ant Pasekėjas, papildomas 1% discoun JOYO MA-10B Nešiojamų Elektrinio Boso Stiprintuvo funkcijas įvairius tonus, su gain control mygtukas, garso reguliavimo mygtukas, spalvų valdymo rankenėlę ir dual channel jungiklis garso reguliavimas visapusiškai.Jis yra kompaktiškas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!