Kategorija

G-Spot Rabbit Vibratorius Klitorio Stimuliatorius Makšties Analinis Dildo Masažas Vandeniui Atsparus Sekso Žaislas, Skirtas Moterų Masturbacija Porų Įkrautos

Nauja

€17.52

€20.37

-13 %

Yra sandėlyje

Žymos: moteris porą vibratorius, 3 1. dildo, siaučiantis rabbit vibratorius, išangės ir makšties dildo, dildo rabbit, triušis vibrat, dildo fox, čiulpti vibratoriai letene, sekso parduotuvė, rose žaislas.

Produkto Aprašymas

Tai yra naujas moterų G-spot masturbacija stick.Saugos Medžiaga - Pagamintas iš silikono,jūs galite būti tikri, kad naudoti.Minkšta ir elastinga konstrukcija negadina privačių dalys.Labai gražus, spalvingas spalvų, kurios siūlo naują vaizdinę patirtį.Įvairios vibracijos režimai suderinti skirtingas patirtis.Dvigubos vibracijos taškus stimuliuoti tiek G-taško ir klitorio.Tylus vibratorius leidžia mėgautis be gali būti sutrikdyta.Atsparus vandeniui dizainas gali būti naudojamas daug kartų, labai lengva valyti po naudojimo.USB įkrovimo režimas, belaidis dizainas,palaiko įvairius krovimo įtaisus.

Produkto Pristatymas

Produkto Aprašymas: 1. Režimas: 10 vibracijos režimai 2. Pareigos: Stimuliuoti G-spot ir klitorį tuo pačiu metu 3. Įkrovimo būdas :USB įkrovimas 4. Triukšmas: mažiau nei 40dB 5.Vandeniui atsparus: 100% vandeniui Patarimai: Nuplaukite naudodami švarų vandenį arba muiluotu vandeniu, po naudojimo.Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Medžiaga Minkšta

1. Dvigubos vibracijos taško dizainas 2. Ergonomiškai suprojektuoti,

10 Vibracijos Režimai

10 rūšių stiprios vibracijos režimai

Dvigubas stimulas

1. Dvigubos vibracijos taško dizainas 2. Ergonomiškai suprojektuoti,

Atsparus vandeniui

Prašome nemerkite tiesiogiai vandenyje

1.Sveikos medžiaga 2.10 dvigubo dažnio vibracijos taškas 3.Minkštas ir lankstus 4.USB įkrovimas

Naudoti kartų

Jūs galite naudoti ją bet kurioje situacijoje

Gaminio Dydis

Jūs galite nešiotis su savimi jūsų rankinėje Dėl vadovo matavimo, ten bus klaidų dydį.Klaidos yra per 3 mm.

Nutildyti

Mažiau kaip 40 dB, suteikdama jums pakanka privačios erdvės mėgautis

USB Įkrovimas

1.Jis gali būti apkaltintas sienos kroviklis, nešiojamas kompiuteris, centrinis bankas ir automobilinis įkroviklis. 2. Tai trunka apie 3 valandas, o visiškai įkrautas 3. Ji negali būti pradėtas įkrovimo metu

Mygtukas Įžanga

1. "-" : Lėtai žemyn/išjungimo mygtuką (trumpai paspauskite sulėtinti, ilgai paspauskite išjungimo) 2. "()" : Režimo mygtukas (spustelėkite keisti vibracijos režimą) 3. "+" : pagreitinti/galia iki (ilgas paspauskite pradėti, trumpą spaudos pagreitinti darbą) Pastaba: Jei nėra vibracija po maitinimo (arba be vibracijos, gavusi pirmąjį maitinimą), prašome ilgai paspauskite "+" ir "-" mygtukais 5 sekundes, kad atrakinti.

Dvigubo smūgio

Stimuliuoja G-taško ir klitorio

Privatumas Garantuotas

Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką reikėtų daryti, jei susidurti produktas problema

Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Prekės Pavadinimas VERBOON
Dildo Makšties vibratorius
Commodity Quality Certification ce
Elemento Tipas Vibrators
Nepadori Nuotrauka No
Tipas G-Spot
Modelio Numeris Vibrator LZD201265080
dydis 190*33mm
Analinis masažas Moterų Masturbacija
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Rabbit vibratorius Klitorio stimuliatorius
Couples Sex Toy G-taško vibratorius
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

G-Spot Rabbit Vibratorius Klitorio Stimuliatorius Makšties Analinis Dildo Masažas Vandeniui Atsparus Sekso Žaislas, Skirtas Moterų Masturbacija Porų Įkrautos

G-Spot Rabbit Vibratorius Klitorio Stimuliatorius Makšties Analinis Dildo Masažas Vandeniui Atsparus Sekso Žaislas, Skirtas Moterų Masturbacija Porų Įkrautos

Produkto Aprašymas Tai yra naujas moterų G-spot masturbacija stick.Saugos Medžiaga - Pagamintas iš silikono,jūs galite būti tikri, kad naudoti.Minkšta ir elastinga konstrukcija negadina privačių dalys.Labai gražus, spalvingas spalvų, kurios siūlo naują vaizdinę patirtį.Įvairios

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!