Kategorija

Juoda/Skiedra Maltiečių Geležies Kryžiaus Automobilių Lipdukas Mažas/Didelis Dydis Nuimamas Vandeniui Langą Kūno Decal CL740

Nauja

€1.03

€1.38

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: dideli lipdukai lipdukai automobilio, šuo maltiečių, vokietijos karo erelis lipdukas, aukščiausiasis lipdukai automobilio, lada tuning, šuo pomeranijos, robotų kryžiaus automobilių lipdukai, geležies kryžiaus gitara lipdukas, teyes cc3 "android" 10, kryžiaus geležies 1914.

Medžiaga:

Aplinkai draugiškas vinilo

Tai Lipdukai Yra Puikus Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Teisybė Ar Pusiau Lygaus Paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos.

Lipnios mirti iškirpkite vinilo lipdukas ,jos nėra fono padarys jūsų siena atrodo kaip nudažyti.

Apie Dydį :

XS 10cm aukštas

- As aukštas 15cm

M 20cm aukštas

L 25cm aukštas

XL 30 cm aukšta

XXL 35cm aukštas

Apie Gaminį:

Kaip naudoti

1 žingsnis : Nuvalykite vietą, thorougly su patrinkite spirito ar muilo ir vandens.Nenaudokite Windex ar panašių produktų, nes ji paliks likutis už, kad bus užkirstas kelias lipdukas nuo žemes, gerai.2 žingsnis :Paruoškite lipdukas taikymo ryžtingai trina antgalis langams ar kredito kortele visoje aiškiai perduoti juosta.

Tai pašalina bet kokį oro burbuliukų, kad gali būti suformuota ir daro lipdukas kabintis į perdavimo juosta.

3 žingsnis :Nulupkite baltąją knygą atsargines ne lipdukas.Jei lipdukas tvirtai laikosi prie pagrindo,lėtai pakeisti popieriaus pagrindu ir kartokite 2 Veiksmą.

4 žingsnis :Lėtai nuleisti lipdukas ant paviršių ir patrinti ją į vietą tvirtai antgalis langams arba kredito kortelės.Pradėti viduryje ir dirbti savo kelią.

5 žingsnis :Lėtai žievelės aiškiai perduoti juosta ties kampu.Būkite atsargūs, ne traukti lipdukas off paviršiaus.Jei lipdukas išsitraukia toli nuo paviršiaus pakartokite 4 Veiksmą.

Prekės Skersmuo 15cm
Lipdukas Rodymas Langas
Medžiagos Tipas Vinilo
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotė Ateina Supakuoti
Elemento Aukštis 0inch
Modelis Kita
Kategorijos Lipdukai
Elemento Plotis 0cm
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Dizainas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas CL740
Elemento Ilgio 15cm

Parašyti atsiliepimą

Juoda/Skiedra Maltiečių Geležies Kryžiaus Automobilių Lipdukas Mažas/Didelis Dydis Nuimamas Vandeniui Langą Kūno Decal CL740

Juoda/Skiedra Maltiečių Geležies Kryžiaus Automobilių Lipdukas Mažas/Didelis Dydis Nuimamas Vandeniui Langą Kūno Decal CL740

Medžiaga: Aplinkai draugiškas vinilo Tai Lipdukai Yra Puikus Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Teisybė Ar Pusiau Lygaus Paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos. Lipnios mirti iškirpkite

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!