Kategorija

Mados Lady Moterų PU Odos Kuprinės Kelionės Pečių Maišą Merginos, Ponios Kuprinė

Nauja

€3.88

€8.08

-51 %

Yra sandėlyje

Žymos: kuprinė moteris, moteriška kuprinė, mini kuprinė, kuprinė femal, kuprinė, kuprinė odos moterims, atgal krepšys moterims, kuprinė pu, kuprinė rinkinys, atgal krepšys.

Gaminio Apžvalga

Aprašymas Ši kuprinė yra labai funkcionalus ir stilingas.Šis maišelis yra pakankamai didelis, kad turėti viską ko reikia dar patogu nešioti visą dieną.

Kabrioletas daugkartinio naudojimo:Trijų Skirtingų Būdų, kaip Atlikti Įvairioms Progoms.Jūs Galite Tiesiog Naudoti jį Kaip Laisvalaikio Kuprinė,Stilingas Rankena Viršuje Krepšys ar Speciali Pečių Maišą.Nuimamas Peties Dirželis,Dekoratyvinis Sidabro tonų Aparatūros, Atgal zip kišenės, Anti-praslydimo kuprinė.

Puikus Dydis: pagrindinis skyrius yra labai tinkama jūsų 12 IPAD ir įvairių A4 dydžio priemaišas ir failus.Reguliuojami antpečiai siekti iki 35.4" visiškai pratęstas.

Ši kuprinė yra puikus su bet kokios aprangos bet kokia progomis, pavyzdžiui, darbo/verslo/prekybos/pažintys/travel/mokykla.Klasikinės juodos spalvos, lengva rungtynės komplektus.Niekada pasenusi

Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Apdaila Nėra
Pagrindinė Medžiaga PU
Kuprinės Tipą Išorės Rėmas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Technics Žakardo
Lytis Moteris
Pamušalas Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Mados Lady Moterų PU Odos Kuprinės Kelionės Pečių Maišą Merginos, Ponios Kuprinė

Mados Lady Moterų PU Odos Kuprinės Kelionės Pečių Maišą Merginos, Ponios Kuprinė

Gaminio Apžvalga Aprašymas Ši kuprinė yra labai funkcionalus ir stilingas.Šis maišelis yra pakankamai didelis, kad turėti viską ko reikia dar patogu nešioti visą dieną. Kabrioletas daugkartinio naudojimo:Trijų Skirtingų Būdų, kaip Atlikti Įvairioms Progoms.Jūs Galite

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!