Kategorija

50ml Moxibustion Skystas, Lengvai Absorbuojamas Roll Masažo Acupoints Atleisti Pečių, Kaklo, Juosmens, Kojų Skausmą, Palengvina Raumenų Įtempimą

Nauja

€0.73

€1.61

-54 %

Yra sandėlyje

Žymos: vyniotinis su akmens, Pečių massager, raumenų įtampa, ausų masažas, envase roll, acupunctur, akupunktūra moxa, moxa, peties įtvaras, foot massager acupoint.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Talpa: 50ml

Ingredientai: Prieskoninių Žolelių

Kaip naudoti:

Taikomųjų moxibustion skysčio, gali susiformuoti skaidri apsauginė plėvelė nuo oro džiovinimas, kuri gali būti dedama ant odos 2 valandas ir tada pašalinamas.

Savybės:

1. Moxibustion:

Moxibustion yra gydymo metodas, kuris kilęs iš senovės Kinijos ir dabar yra naudojama daugelyje šiuolaikinės akupunktūros klinikose.

2. Nerūkomojo:

Tai yra patogu ir lengva naudoti alternatyva deginimas tradicinių moxibustion.Išmokos nerūkomojo moxibustion gydymas.

3. Skausmui malšinti:

Tai gali nuraminti skausmą giliai kaulų, ir tai trunka tik keletą minučių, pajusti palengvėjimą.Jis taip pat gali pagerinti būklę, paveiktoje zonoje.

4. Jokio šalutinio poveikio:

Skausmą malšinančių vaistų, gali būti neveiksminga ir gali sukelti sunkų šalutinį poveikį jūsų kūno, ir per trumpą ar ilgą laikotarpį.Tai leidžia jums užtikrinti ilgalaikį palengvėjimą.

5. Daugiafunkcinis skystų analgetikai:

Sumažinti nuovargį, pagerinti kraujo apytaką, sumažinti raumenų įtampą ir sustingimą, stimuliuoja skrandžio funkcijos ir kt.

6. Skatina kraujo apytaką:

Moxa yra atšilimo ir juda.Tai padeda skatinti judėjimą, kraujo ir qi, todėl jis yra ypač geras skausmo, kuris atsiranda, kai qi ir kraujo yra sustingusi.

7. 100% organinių:

Jis yra pagamintas iš natūralių žolelių ir nėra jokių cheminių medžiagų.

Senovės natūralus vaistas, kuris mažina raumenų ir sąnarių skausmas.

Yra sąnarių skausmas, turinčių įtakos jūsų kasdieniam gyvenimui?Taikyti tai raumenų ir sąnarių palengvėjimą karšto losjonas švelniai atleisti problema.

Raumenų ir sąnarių palengvėjimą karšto pieno yra senovės Kinų medicinos metodą, kuris vis dar yra plačiai naudojamas daugelyje šiuolaikinės akupunktūros klinikose.Skysčio forma massager yra kaljanų, patogu ir lengva naudoti.Ji prasiskverbia į kaulus, ir jūs galite pajusti pagalbą per kelias minutes.Jis taip pat skatina kraujo ir kraujo apytaką.

Pastabos:

1. Jei blogai jaučiatės, nustokite jį iš karto.

2. Venkite laikyti šviesiai, kambario temperatūroje.

Prevencija:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos objektą.labai ačiū.

Pakuotė:

1 * Moxibustion skystis

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Prekės Pavadinimas LANBENA
Prašymas Įstaiga
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

50ml Moxibustion Skystas, Lengvai Absorbuojamas Roll Masažo Acupoints Atleisti Pečių, Kaklo, Juosmens, Kojų Skausmą, Palengvina Raumenų Įtempimą

50ml Moxibustion Skystas, Lengvai Absorbuojamas Roll Masažo Acupoints Atleisti Pečių, Kaklo, Juosmens, Kojų Skausmą, Palengvina Raumenų Įtempimą

Ypatybė: Pastaba: kiti priedai neįtraukiami. 100% nauja kokybė Talpa: 50ml Ingredientai: Prieskoninių Žolelių Kaip naudoti: Taikomųjų moxibustion skysčio, gali susiformuoti skaidri apsauginė plėvelė nuo oro džiovinimas, kuri gali būti dedama

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!