Kategorija

Aukštos Kokybės Individualų Grafito Tiglį Formų Puodą Lab OEM, ODM

Nauja

€5.25

€5.84

-10 %

Yra sandėlyje

Žymos: cemento pelėsių, žnyplės tigliai, sidabro lydymosi furnance, mielas laikmatis, augalų puodą, augalas didelis puodą pelėsių, keramikos puodą virėjas, 100 pyragas, vazonas, hagerty sidabro papuošalai audiniu.

Produkto Aprašymas

1.Grafito medžiagos su didelio grynumo, didelio tankio ir didelio stiprumo yra gaminami su ilgą tarnavimo laiką.Produktas yra vienoda ir bauda matrica. 2.Geras šiluminis laidumas, labai sutrumpinti lydymosi metu ir sukelti ir mažas energijos sąnaudas. 3.Atsparumas korozijai ir smūgiams, stiprių rūgščių ir stiprių šarmų pasipriešinimo, specialiai suprojektuoti naudoti įvairių aplinkose, siekiant užtikrinti produkto patikimumą. 4.Atrinkti specialios medžiagos,ilgaamžiškumas Yali grafito produktų.Aukštas atsparumas temperatūrai, ji gali būti naudojama greitam šildymui ir vėsinimui. 5.Pagamintas iš specialių medžiagų, mūsų ilgą tarnavimo laiką ir atsparumą korozijai viršyti 2000℃.aukštos temperatūros.Bet kokios Formos, Bet kokio Dydžio, CAD, suprojektuotas ir pastatytas taip, kad jūsų specifikacijas!!OEM & ODM 6.Savybės terminalo pelenų kiekis sudaro mažiau nei 300PP, kuris apsaugo metalo gryno po lydymo. 7.Statinio paspaudus procesą ir aukšto slėgio formavimo proceso kokybei užtikrinti stabilumą.

Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Nes jis yra tarptautinis transportas, ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produkto kokybę.Mes patikrinti griežtai, jei tik tuo atveju, jei gauti pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis.Už jūsų susidomėjimą, būtinai patikrinkite, ar pakuotėje prieš jums pasirašyti ir atsiųsti mums nuotraukas.Mes auditą) pagal konkrečias aplinkybes produktų, kad padėtų jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekės Svoris 10-600g
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Produkto Savybės Lydymosi Auksas, Sidabras, Liejimas Perdirbimas

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Individualų Grafito Tiglį Formų Puodą Lab OEM, ODM

Aukštos Kokybės Individualų Grafito Tiglį Formų Puodą Lab OEM, ODM

Produkto Aprašymas 1.Grafito medžiagos su didelio grynumo, didelio tankio ir didelio stiprumo yra gaminami su ilgą tarnavimo laiką.Produktas yra vienoda ir bauda matrica. 2.Geras šiluminis laidumas, labai sutrumpinti lydymosi metu ir sukelti ir mažas energijos sąnaudas. 3.Atsparumas korozijai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!