Kategorija

Grūdintas Stiklas Lenovo K9 5.7" Pilnas draudimas 9H Apsauginės plėvelės Screen Protector

Nauja

€1.26

€1.68

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: ausinių lenovo, padengti lenovo k520, lenovo s5, k9 marškinėliai, lenovo z6, "bluetooth" ausinių lenovo, k9 liemenė, lenov, k9 vienetas, mi telefono.

1. Prašome pasirinkti, kad modelis tiktų jūsų telefono atsargiai !!!

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus, nereikia atidaryti ginčų.Ačiū!

Produkto aprašymas: 1.100% Originalus prekių Gambit-LCL nauji ir geros kokybės. 2.Puikiai suderinamas su jūsų telefono. 3.Lengvas ir patvarus. 4.Apsaugo jūsų telefono LCD ekraną nuo dulkių ir įbrėžimų. 5.Profesinės suppler ir greitas pristatymas. 6.Kuo daugiau perkate, tuo geriau kainos galime derėtis. 7.Siūlo jums profesionalų ir pacientų aptarnavimo.Paketas Apima: 1.Visą Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector iš Priekio. 2.Valymo Audiniu.(drėgnos servetėlės + sausos servetėlės) 3.Stiprios išorinės pakuotės

Pavyzdys: Vaizdas ekrane

Patarimai : Prašome pažymėti, kad nuotraukos yra tik pateikimui.We will ship teisę atveju yra jūsų telefono, kaip jūs tvarka.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gambit-LCL
Tipas Priekinė Plėvelė
Savybės Aišku, Grūdintojo Stiklo, Grūdintas Filmas
Suderinamos Prekės "Samsung"
ransparence originalus produktas
Medžiaga Visą Grūdintas Stiklas
Funkcija paramos pirštų Atspaudų Identifikavimo

Parašyti atsiliepimą

Grūdintas Stiklas Lenovo K9 5.7

Grūdintas Stiklas Lenovo K9 5.7" Pilnas draudimas 9H Apsauginės plėvelės Screen Protector

1. Prašome pasirinkti, kad modelis tiktų jūsų telefono atsargiai !!! 2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus, nereikia atidaryti ginčų.Ačiū! Produkto aprašymas: 1.100% Originalus prekių Gambit-LCL

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!