Kategorija

Metalo Drugelis Ornamentu Nagų Smeigės 3D Nagų Dailė Apdailos Ratas Manikiūro, Nagų Dailės, "PASIDARYK pats"

Nauja

€1.30

€2.90

-55 %

Yra sandėlyje

Žymos: dirbtinių nagų dizainas, drugelis dekoras, aukso vanduo, nagų lipdukai, dh nagai, nagų dekoras, moyros nagų dailė, meno tiekimo menininkas, pranešk apie netikrą nagai ilgi, nagų dažų rašiklis, moldes manikiūro.

Specifikacija:

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Dydis: Kaip paveikslų paroda Kiekis: 1Pc

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės. 3D Nagų papuošimai.Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagų.Taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliųjų telefonų"s atveju, akiniai, pagaminti kortelę, kūno menas, kt Taip naudoti namuose ar profesinės.

Kaip naudoti:

1 žingsnis: Užtepkite sluoksnį grunto sluoksnis ir išgydyti ją.2 žingsnis: Užtepkite sluoksnį savo mėgstamą nagų gelio spalva ir išgydyti ją.3 žingsnis: Užtepkite klijų nagų paviršiaus apdaila.4 žingsnis: Naudokite savo nagų priemonė, lengvojo jūsų reikmenys.5 žingsnis: Įdėkite priedai tinkamą vietą.6 žingsnis: Užtepkite viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją.

Modelio Numeris S-J-SBK01
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas mifanxi
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila

Parašyti atsiliepimą

Metalo Drugelis Ornamentu Nagų Smeigės 3D Nagų Dailė Apdailos Ratas Manikiūro, Nagų Dailės,

Metalo Drugelis Ornamentu Nagų Smeigės 3D Nagų Dailė Apdailos Ratas Manikiūro, Nagų Dailės, "PASIDARYK pats"

Specifikacija: Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Dydis: Kaip paveikslų paroda Kiekis: 1Pc Ypatybė: 100% brand new ir aukštos kokybės. 3D Nagų papuošimai.Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagų.Taip pat galite naudoti juos papuošti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!