Kategorija

4 Pack Naftos Purkštuvas Balionėlis Nustatyti Aliejaus Purškimo Butelis, Aliejus Dozatorius Ir Šepetėlių, Skirtų GRILIS, Salotos, Kepimo Ir Virimo Virtuvė

Nauja

€1.01

€1.62

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: papuošalai daug, virėjas virtuvėje, for kitchen tool, alyvos pompa, virėjas, butelį aliejaus purškimo, daug makiažas, partijos, urmu daug, pardavėjo daug.

Aprašymas:

1. Šis produktas yra paprasta naudoti, virtuvės produktas, kuris gali būti naudojamas ir likvidaus pagardai, tokių kaip aliejus, sojos padažas ir vynas.

2. Ar kada nors bandėte pridėti per daug prieskonių, kai pagardinti?Prašome išbandyti šį produktą, nedidelis kiekis purškimo negali veiksmingai kontroliuoti purslų dydį, kuris yra geras pagalbininkas namų virtuvė.

3. Stiklo tekstūros gali sutalpinti įvairūs skysčiai be korozijos.Butelyje yra skaidrios, todėl jūs visada galite atkreipti dėmesį į likutis, prieskoniai.

4. Paspauskite butelio dangtelį, švelniai ir purškimo prieskonių-kaip rūkas, tolygiai, be per sūrus arba nepakankamas skonį.

5. Jis gali būti naudojamas maisto ruošimui, grilis, kepti ir pan.

6. Į patobulinta versija originalaus stiliaus, su skale ženklų, naftos kiekis gali būti gerai suprato.

7. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir stiklo, BPA free ir ekologiškas, 100% maisto saugos laipsnis.Pažangaus dizaino skaidraus stiklo puodą, jūs galite pasakyti, likusi skysti lengvai.

8.Puikus virtuvės įrankiai namams ir virtuvei.Užpildykite šią purkštuvas su savo mėgstamą aliejus, saulėgrąžų aliejus, actas, sojos padažas, citrinų ir laimų sulčių, chereso arba Marsala vyno.Ir plačiai naudojamos salotos priėmimo, Virimas,Kepimas, Skrudinimas, kepimas ant grotelių, Kepti, GRILIS ir t.t.

Dėl skirtingų gamybos partijų, spalvos aliejus, šepečiai ir kiti priedai ir paviršiaus modelius tepalo įpurškimo buteliai gali būti skirtingi, tačiau galite būti tikri, kad tai neturės įtakos vartojimo poveikis.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums pirma, mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir spręsti problemas kaip galima greičiau.

Dėkojame už jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys ir palaikymas, prašome nedvejodami pirkti!

Techniniai duomenys:

Dydis aliejaus injekcijos buteliuke: 7*1.57 į

Piltuvas dydis: 1.57*1.49 į

Valymo šepetėlių dydis: 6.88*1.77 coliais

Naftos teptuku dydis: 6.69*1.18 coliais

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: stiklo kūną+ABS

Talpa: 100ml

Naudojimo būdai: kaip konteineris aliejaus, acto, medaus ir kitų skysčių pagardai

Pakuotė:

Pakuotėje 1: 2* tepalo įpurškimo butelis 1* valymo šepetėlis 1* kanalo 1* naftos teptuku;

2 paketas: 1* valymo šepetėlis 1* kanalo 1* naftos teptuku;

Pakuotėje 3: 1* tepalo įpurškimo butelis

Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Talpa 100ML
Modelio Numeris naftos purkštuvas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Žolė & Spice Įrankiai Tipas GRILIS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo, stiklo kūną+ABS

Parašyti atsiliepimą

4 Pack Naftos Purkštuvas Balionėlis Nustatyti Aliejaus Purškimo Butelis, Aliejus Dozatorius Ir Šepetėlių, Skirtų GRILIS, Salotos, Kepimo Ir Virimo Virtuvė

4 Pack Naftos Purkštuvas Balionėlis Nustatyti Aliejaus Purškimo Butelis, Aliejus Dozatorius Ir Šepetėlių, Skirtų GRILIS, Salotos, Kepimo Ir Virimo Virtuvė

Aprašymas: 1. Šis produktas yra paprasta naudoti, virtuvės produktas, kuris gali būti naudojamas ir likvidaus pagardai, tokių kaip aliejus, sojos padažas ir vynas. 2. Ar kada nors bandėte pridėti per daug prieskonių, kai pagardinti?Prašome išbandyti šį produktą, nedidelis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!